Držte sa! Zlatý padák pre Mikasa? Čoby! Briliantový! (VIDEO)
18 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Vrchný hygienik nadrozmernej veľkosti Ján Mikas dostal padáka. Ale dlho nezaplače. Spolu s „padákom“ dostal aj taký padák, že sa môže prejesť na druhý svet. Miro Heredoš na túto skutočnosť poukázal vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

Synonymum lockdownu Ján Mikas si môže blažene kvíkať vo svojom chlieviku. Veď kto by nie. Za svoj prínos slovenskej vede a lekárňam kvôli predajú rúšok dostal parádnu odplatu. Pozor na čeľuste. Padnú vám až na zem.

Mikas dostal po úrade absurdný zlatý padák. Čo zlatý, briliantový. My, Slováci, sme národ závistlivý, takže nás nepoteší, že jeho „snaha“ bola ocenená na 27 000 eur odstupné. Čítate dobre.

„Absolútne šokujúca informácia!“ začal Miro Heredoš svoje vyjadrenie na sociálnej sieti. „Ján Mikas po svojom odvolaní dostal neskutočné, neuveriteľné odstupné. Dostal 27 000 € po odvolaní zo svojho úradu! Je to neskutočná suma, výsmech do tváre slušným občanom Slovenskej republiky! Ján Mikas vydával nezákonné vyhlášky. Rozdelil našu spoločnosť na dve kategórie. Na tých, ktorí získali svoj život naspäť, lebo sa vakcinovali a na tých, ktorí museli ďalej fungovať ako otroci!“ vyjadril sa Heredoš s pobúrením.

Obeťami Big Bena slovenskej hygieny boli aj najmladší

„Naše deti museli nosiť v školách rúška a vdychovali oxid uhličitý! Naši starí rodičia zomierali v sociálnych zariadeniach bez toho, aby ich mohla navštíviť ich rodina! Ľudia prichádzali o prácu, lebo sa nechceli dať očkovať a nechceli ukazovať modrý certifikát!“ hovorí ďalej Heredoš.

Občania Slovenskej republiky, naši starí rodičia, naši mladí boli ponížení do morku kosti. Toto poníženie nazval Heredoš dehumanizáciou.

Pán Mikas pri svojom au revoir dostal 27 000 € ako „bolestné“

Heredoš apeluje na ministerku zdravotníctva Dolinkovú. Chce, aby vyšetrovala nonsensy, ktoré sa stali medzi rokmi 2020 – 2022 a žiada spravodlivý trest. Rovnaké slová venoval i splnomocnencovi vlády Petrovi Kotlárovi. Spochybnil snahu týchto osôb objasniť túto kauzu dopodrobna.

Peter Kotlár: Na každého príde, zoznam MOMiek už majú príslušné orgány (GALÉRIA)
TV Markíza od začiatku týždňa tvrdí, že komisia, ktorú vedie vládny splnomocnenec na vyšetrenie manažmentu covidu na Slovensku Peter Kotlár (SNS), nemá k dispozícii dáta, pretože sú zmazané. Kotlár hovorí, že je to omyl – dáta majú, dokonca... Čítať ďalej
24 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Heredoš na záver vyzval generálneho prokurátora Maroša Žilinku, aby začal vo veci pandemických zločinov jednoznačne konať. Žiada Zuzanu Dolinkovú a Petra Kotlára, aby konali čo najráznejšie a najrýchlejšie. Ale hlavne aby konali. Ľudia musia vypovedať a občania cítiť, že vyšetrovanie tejto kauzy budú myslieť úprimne.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok

VoľbyEP24: Zoznam politických subjektov a čísla ich kandidátnych listín
Politické subjekty dostali v pondelok čísla kandidátnych listín do eurovolieb. Tie budú figurovať na hlasovacích lístkoch. Čísla vyžrebovala Štátna komisia pre voľby a kontrolu financovania politických strán na svojom pondelkovom zasadnutí. TASR... Čítať ďalej
18 | 03 | 2024 | Ivan Mihale