Belousovová uštedrila liberálom výprask: Nemajú sa čím oháňať, tak sa uchyľujú k prízemnej stratégii
18 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Anna Belousovová si všimla taktiku liberálov. Tí už vôbec neskrývajú, že ich protesty vlastne ani protestami nie sú a celé je to iba transparentná predvolebná propaganda ich striebrovlasého Korčoka. Je to používanie zákerných zákulisných techník a vo svojom statuse na sociálnej sieti mala čo okomentovať.

„V predtuhe volebnej prehry a nesplnenej úlohy cudzích ambasád po Korčokovi stráca nevy už aj mladý Šimečka,“ podotkla Anna Belousovová. „Tiež sa pekne odkopal na včerajšej demonštrácii...“ bilancuje jeho infantilné správanie a nazýva ho pokračovaním úbohosti nad úbohosť „Čo dokáže ulica“.

„Už ani neskrýva, že demonštrácie, ktoré zvolávali, boli súčasťou predvolebnej kampane „nezávislého“ kandidáta Korčoka. Tí, ktorí tak radi nosia na tieto demonštrácie transparenty o slušnom Slovensku, hlúpo a neslušne urážajú Pellegriniho a mladý Šimečka sa z toho úprimne doslova detinsky teší,“ poukazuje na správanie tak charakteristické liberálom Belousovová.

Liberáli si nachádzajú argumenty na spôsob „znouzecnost“.

„Teraz im najviac na Pellegrinim prekáža, že nechce ísť do diskusných relácií s Korčokom,“ poukázala Belousovová na nechápavosť slniečkarov. Ešte im stále nedošlo, že Pellegrini nemá záujem o konflikty, ktoré zvyknú byť produktom štvavej konfrontácie prikrmovanej moderátormi mainstreamových médií.

„Podľa Šimečku " chce byť Pellegrini prezidentom republiky ,no bojí sa obyčajnej televíznej diskusie s Ivanom Korčokom,“ tvrdí Belousovová. Šimečka by si mal spomenúť na svoj „prejav v diskusiách, keď sa neopovážil svojmu oponentovi ani pozrieť do očí a zmohol sa len na prihlúple usmievanie sa.

Korčok ako top partner diskusie s Pellegrinim? Nenechajte sa vysmiať!

„A čo keď sa nebojí?  Čo keď proste Korčoka nepovažuje za partnera na diskusiu ? Platí, že s kým diskutuješ, na toho úroveň sa musíš dostať. Možno sa Pellegrinimu nechce znižovať na úroveň Korčoka - falošného človeka a oddaného sluhu amerických záujmov. Okrem toho pán Šimečka, diskusia s Korčokom nie je žiadna zákonná podmienka na to, aby človek mohol mať záujem byť prezidentom republiky,“ pripomína Belousovová profesionálnemu synáčikovi dodrganému oteckom na post poslanca a podpredsedu parlamentu.

Hlas ľudu: Dnes to Mončičák Miško poriadne schytal
Po návšteve metropoly východu Miško Šimečka píše: „Vyše 200 ľudí v Košiciach, výborné otázky a silné odhodlanie brániť demokraciu na Slovensku. Vaša energia nás nabíja, Ficovmu valcu budeme aj naďalej zo všetkých síl hádzať pod nohy všetky polená,... Čítať ďalej
15 | 03 | 2024 | Mária Škultétyová

„Takže na námestiach si môže vykrikovať kto chce, čo chce. Máme demokraciu. No o tom, kto bude náš prezident, nebude rozhodovať ulica, ale voliči už o pár dní. Ak sú slušní a nemajú potrebu niekomu nadávať v dave na mítingoch progresívcoch a ich kolaborantov, to ešte neznamená, že im je jedno, kto bude prezidentom. Verím, že rozhodne táto tichá a skutočná sila a ukáže, Šimečkovi a spol, kde je ich miesto v duchu hesla „Ruky preč od Slovenska!,“ uzatvára Belousovová svoje vyjadrenie na adresu pseudopolitikov z Progresívneho Slovenska a ich stáda, ktoré bliaka tak, ako im valach Šimečka nakáže.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik