PO KORČOKOVI STRÁCA NERVY UŽ AJ MLADÝ ŠIMEČKA
16 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

V predtuche volebnej prehry a nesplnenej úlohy cudzích ambasád po Korčokovi stráca nervy už aj mladý Šimečka. Tiež sa pekne odkopal na včerajšej demonštrácii - v ďalšom pokračovaní svojej predvolebnej šou pod názvom "Čo dokáže ulica". Skonštatovala to na sociálnej sieti národniarka a kandidátka na europoslankyňu za hnutie Republika Anna Belousovová.

Podľa političky už Šimečka ani neskrýva, že demonštrácie, ktoré zvolávali, boli súčasťou predvolebnej kampane "nezávislého" kandidáta Korčoka.

"Tí, ktorí tak radi nosia na tieto demonštrácie transparenty o slušnom Slovensku, hlúpo a neslušne urážajú Pellegrinyho a mladý Šimečka sa z toho úprimne doslova detinsky teší. Teraz im najviac na Pellegrinym vadí, že nechce ísť do diskusných relácií s Korčokom. Podľa Šimečku "(Pellegriny) Chce byť prezidentom republiky, no bojí sa obyčajnej televíznej diskusie s Ivanom Korčokom", zacitovala lídra progresívcov Belousovová.

A vzápätí sa pýta: "A čo keď sa nebojí? Čo keď proste Korčoka nepovažuje za partnera na diskusiu? Platí, že s kým diskutuješ, na toho úroveň sa musíš dostať. Možno sa Pellegrinymu nechce znižovať na úroveň Korčoka - falošného človeka a oddaného sluhu amerických záujmov. Okrem toho pán Šimečka, diskusia s Korčokom nie je žiadna zákonná podmienka na to, aby človek mohol mať záujem byť prezidentom republiky," pripomína politička.

Takže na námestiach si môže vykrikovať kto chce, čo chce. Máme demokraciu. No o tom, kto bude náš prezident, nebude rozhodovať ulica, ale voliči už o pár dní.

"Ak sú slušní a nemajú potrebu niekomu nadávať v dave na mítingoch progresívcov a ich kolaborantov, to ešte neznamená, že im je jedno, kto bude prezidentom. Verím, že rozhodne táto tichá a skutočná sila a ukáže Šimečkovi a spol, kde je ich miesto v duchu hesla: Ruky preč od Slovenska!" - uzavrela nádejná europoslankyňa.

A TENTO CHCE BYŤ PREZIDENT? Nik nenatrie Korčoka lepšie, ako sám Korčok! (VIDEO)
Maska demokrata spadla a Korčok ukázal svoju pravú tvár - tvár človeka s totalitným myslením! Kandidátka hnutia Republika do eurovolieb Anna Belousovová je presvedčená, že „občiansky“ prezidentský kandidát Ivan Korčok sa v rozhovore pre Denník N... Čítať ďalej
16 | 03 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik