Macron kritizuje Fica. Vraj je veľmi blízky Rusku
15 | 03 | 2024 I Ivan Mihale

Francúzsky prezident Emmanuel Macron vo štvrtkovej televíznej debate spomenul aj slovenského premiéra Roberta Fica.

Francúzsky prezident Emmanuel Macron v dnešnej televíznej debate hovoril aj o Robertovi Ficovi. Kritizoval ho, že vyzradil debatu spojencov o tom, či poslať na Ukrajinu vojakov a označil ho za politika, ktorý je veľmi blízky Rusku, informuje Denník N.

Slovenský premiér pred cestou na samit v Paríži povedal, že o tom bude reč, no Slovensko vojakov na Ukrajinu nepošle. Diskusia však podľa Macrona mala ostať dôverná. 

Týždeň po schôdzke v Paríži mali západní spojenci videokonferenciu o možnosti vyslania vojakov na Ukrajinu. Slovenského zástupcu na ňu už nepozvali.

Emmanuel Macron v dnešnej televíznej debate zopakoval, že vyslanie západných vojsk na Ukrajinu by sa nemalo vylúčiť. Situácia si to však údajne nevyžaduje.

Ten Macron zjavne nepochopil, že vyslanie vojsk bol len hoax, naše médiá by mu mali vysvetliť, že nemôže kritizovať Roberta Fica za niečo, čo sa podľa nich vlastne nestalo. Či ako to je vlastne?

Naryškin poradil "šialenému rojkovi" Macronovi, aby si prečítal Paustovského
Riaditeľ zahraničnej spravodajskej služby Ruskej federácie Sergej Naryškin nazval slová francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona bláznivými snami. Macron nedávno oznámil možné vyslanie vojsk NATO na Ukrajinu Naryškin poradil Macronovi,... Čítať ďalej
15 | 03 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik