Korčok plače na zemi: "Dobré lieky dajte mi..." (VIDEO)
15 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Prezidentský kandidát a ultraliberál Ivan Korčok žiarli a dupe si ako malé dieťa. Nechápe, ako si niekto dovolil na verejnosť uviesť jeho citát, ktorým propaguje brutálnu vojnovú agresiu. Vždy sa chcel zapáčiť tým najmocnejším. Ale aj z vlezenia do zadku sa musia platiť dane.

Korčokove oportunistické klenoty sa šíria ako apokalyptická vízia internetom. Ako sa z tohto vyzlečie teraz môžeme len teoretizovať. Bude mať však čo naprávať. Stránka https://www.voltesrozumom.sk  uviedla niekoľko jeho citátov, ktoré musia otriasť každým, kto disponuje čo len štipkou svedomia. Medzi také osoby ale Ivan Korčok, kariérny horolezec, nepatrí. Viac o stránke a jej obsahu zistíte TU.

Spájať si používanie reklamných plôch s verejným prezentovaním citátov, na ktoré by mal byť vlastne pyšný, sa vymyká akýmkoľvek medziam normálnosti

24. február 2024 sa stal dňom, kedy si dal Ivan Korčok zasa poriadne na frak. Pre portál Refresher totiž uviedol, ako ostrieľaný bojovník proti vojne a všepacifista slová: „... ja vojenskú odpoveď v pásme Gazy považujem za legitímnu...“ Gesto, ktorým akoby si pred sebou čistil stôl nenapovedá veľa o jeho čistom svedomí. Korčok začína už byť povestný svojom predčasnou senilitou, pretože rýchlo zabúda, čo kde povie a že sa to môže použiť proti nemu samotnému. Spolieha sa snáď, že bude donekonečna za ním niekto stáť a kryť mu chrbát? Tak ako to bolo v časoch, keď robil poslušného chlapca Mečiarovi, Dzurindovi, Ficovi, Matovičovi a ostatným významným politikom? Tie časy sú preč. Teraz sa musí zodpovedať za svoje prešľapy sám pred sebou. A súdiť ho budú ostatní.

Zdedil po Zuzane Čaputovej Korčok defenzívne maniere?

Myslí si Korčok, rovnako ako Čaputová, že zo všetkého iba zlíže smotanu? Omyl, tým časom odzvonilo.

Korčok sa chveje ako osika vo vetre a vyzerá to tak, že má strach. Vyťahuje argumenty ktorá stoja na vode, keď označil Petra Pellegriniho, človeka z ktorého má ťažké sny, ako šíriteľa „lží“ a osobu, ktorá sa ho snaží „neodôvodnene“ pošpiniť. Asi zabudol, že nie každý používa ako argument hádzanie bahna a hnoja. Čo je práve jeho doménou.

„Jediné, na čo predseda Hlasu a kandidát na prezidenta vie, je vylievať kýble špiny. Najprv dvakrát zaplavili Slovensko nepriznanými novinami za státisíce. Ďalšie výmysly za neho šíri odsúdený mafián a teraz rozvešali nezmyselnú a hlavne neoznačenú kampaň, na ktorú na internete upozorňujú anonymné profily,“ splieta Korčok. Jeho vyjadreniu chýba akákoľvek logika. A keď už nemajú mať jeho slová váhu, oprie sa o tzv. „anonymné profily“. Všehomír Korčok má totiž nad celým internetom taký prehľad, že dokáže rozoznať osoby, ktoré figurujú na internete lepšie ako najlepší kádrovák.

Ivan, ružové okuliare dole...

Korčok tvrdí, že na rovnakých plochách visela propagácia kandidátov zo strán Smer – SSD a Hlas – SD. Spájať si používanie reklamných plôch s verejným prezentovaním citátov, na ktoré by mal byť vlastne pyšný sa vymyká akýmkoľvek medziam normálnosti.

Korčok je však presvedčený, že ľudia majú takýchto lží dosť. Rovnako ubližovali jeho esám ako sú Andrej Kiska, o ktorého čistom svedomí nemožno uvažovať ani len zďaleka, či Zuzane Čaputovej, princeznej na hrášku. Obidvaja to vzdali po prvom game. Korčok by medzi nich zapadol a tvorili by pekelne trio.

Ivan Korčok, popierajúci právo veta pre Slovenskú republiku v euroinštitúciách tvrdí, že toto je porušovaním „elementárnych pravidiel a ignoranciou voči občanom Slovenskej republiky“. Pán Korčok by si už konečne mal uvedomiť, že predtým, ako si sadne do hniezda, mal by si do neho prestať kakať. Kydanie na Petra Pellegriniho sú asi v jeho očiach biblické kánony, no distingvované dištancovanie sa od konfliktov považuje sám za okydávanie. Korček sa tvári ako najväčší slovenský Nebojsa a vyhýbanie sa invektívam považuje za prejav zbabelosti.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik