Ďalší DESIVÝ nález! V toku Dunaja našli MŔTVE telo muža
13 | 03 | 2024 I Ivan Mihale

Polícia vyšetruje úmrtie muža, ktorého telo našli v stredu v Dunaji. Informuje o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti s tým, že začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

“Podľa doterajších informácií v blízkosti vodného diela Čunovo bolo na hladine Dunaja spozorované telo, pravdepodobne mužského pohlavia, bez známok života. Po vytiahnutí tela na breh bolo ohliadajúcim lekárom nariadené s cieľom zistenia presnej príčiny smrti muža vykonanie pitvy,” uviedla polícia.

Prípad dobodaného muža v Bratislave sa ZAMOTÁVA

V stredu (13. marca) sme vás informovali o výjazde kriminálky do bratislavskej Devínskej Novej Vsi. Objavili tam totiž mužské telo.

Podľa TV Markíza mal mať muž na tele „viacpočetné bodné poranenia“. Startitup uviedol, že na tele malo byť podľa viacerých zdrojov osem bodných rán.

Konštatovali smrť

„Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky prijalo na tiesňovú linku 155 volanie o pomoc k pacientovi bez známok života v Devínskej Novej Vsi. Na miesto sme vyslali ambulanciu RLP. Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a lekár musel konštatovať exitus,“ informovalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR.

Markíza dodala, že podľa jej informácií mali kamery v okolí údajne zachytiť, ako telo muža padá zo šiesteho poschodia bytovky.

Trestné stíhanie

Krátko pred poludním polícia aktualizovala informácie. „V súvislosti s ranným nálezom tela muža bez známok života na ulici Jána Jonáša v mestskej časti Bratislava – Devínska Nová Ves vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia,“ uviedla.

„Na základe doposiaľ zistených skutočností môžeme konštatovať, že príčinou smrti nie je úmyselné konanie inej osoby. Presnú príčinu smrti určí až súdna pitva,“ dodala polícia.

Podľa medializovaných informácií má byť mŕtvym muž, ktorý pracoval vo výrobnom závode Volkswagen.

Na mieste bol aj Krajský riaditeľ polície v Bratislave Viliam Adamec. „Sú tu také skutočnosti, ktoré nie sú úplne zrejmé na začiatku, aby sme ich vedeli upresniť teraz. Skutočnosti preverujeme,“ cituje jeho slová portál tvnoviny.sk s tým, že Adamec ubezpečil, že nikomu nehrozí žiadne nebezpečenstvo.

DESIVÝ nález v Bratislave! Na chodníku našli telo dobodaného muža
Policajti bratislavskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela muža bez známok života na chodníku vo štvrtom bratislavskom okrese. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti. „Bližšie informácie poskytneme, keď to... Čítať ďalej
13 | 03 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik