Marián Kotleba (ĽS-NS) sa postavil k voľbám do EP radikálne, s heslom Kladivo na Brusel! (VIDEO)
13 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Marián Kotleba, predseda strany Ľudová strana – Naše Slovensko začal svoj preslov k téme kandidatúry do Európskeho parlamentu začal veľmi kriticky. A to práve na adresu Európskej únie.

„Dámy a páni, dnes už každý súdny človek musí úplne jasne vnímať to, že EÚ je nereformovateľná. Sedíme tu ako kandidáti do Európskeho parlamentu s jediným cieľom. Priviesť Slovenskú republiku k postupnému vystúpeniu z EÚ,“ vyjadril sa razantne Kotleba s presvedčením, že všetci jeho kandidáti vyvinú aktivitu práve ohľadne tohto cieľa. To, čo dnes predvádzajú poslanci v Europarlamente totiž označil ako šialenosti, zvrátenosti. Vystúpenie z tohto kedysi prestížneho hospodársko-politického zoskupenia je hlavným krokom ako nezlikvidovať budúcnosť celého Slovenska.

ĽS – NS ponúka kandidátov, ktorí nie sú v politike, ekonomike, sociálnej oblasti i umení začiatočníkmi

Kandidáti strany ĽS – NS budú bojovať proti Molochovi Európy – Európskej únii. Osoby, ktoré navrhol na svoju kandidátnu listinu Marián Kotleba sa majú zapojiť aj o vystúpenie zo štruktúry Severoatlantického paktu a sú zástancami boja proti očkovaniu anticovidovými vakcínami. Na kandidátnej listine je i maliar Ivan Pavlisko, venujúci sa maľbám s kresťanskými a slovenskými motívmi. Tak ako on, i celá strana a jej kandidáti propagujú myšlienky proslovenské a prokresťanské. Jednou z kandidátov je i Mgr. Mária Hrušková, ekonomická expertka, zaoberajúca sa všetkými nuansami v tomto odbore, aby sa pričinila práve svojimi znalosťami a schopnosťami o vystúpenie Slovenska z EÚ.

Najmladší kandidát, Peter Cavar sa mieni zaslúžiť o to, aby čo najmenej ľudí doslova utekalo za prácou do zahraničia. Magická trinástka pripadla Petrovi Magátovi, bratovi Mariána Magáta, ktorý je už dva roky nezákonne držaný vo väzbe. Peter Magát je v ĽS – NS podľa Mariána Kotlebu stelesnením boja za slobodné myšlienky, názory a vyjadrenie. Posledným na kandidátke Kotlebovcov je brat Mariána Kotlebu Marek.

Marián Kotleba bude tvrdo bojovať proti fenoménu eurohujerizmu

Predseda strany ĽS – NS vyjadril presvedčenie, že kandidátka je silným lákadlom pre všetkých, ktorí už nemôžu trpieť stratégiu Európskej únie, ktorá podporuje tzv. eurohujerov. Strany, ktoré zaťahujú Slovensko pod brutálny diktát Bruselu. ĽS – NS ponúka kandidátov, ktorý pochopili, že reči o Európskej únii sú iba eufemizmami kryjúcimi strach vyjadriť sa pravdivo. Tí, ktorí hovoria o reforme únie sú podľa Mariána Kotlebu osobami, ktoré sa snažia z jej prešľapovania na jednom mieste iba vyťažiť finančný profit. Kandidáti ĽS – NS sa budú zasadzovať tak za vystúpenie z EÚ, ako i o vystúpenie z WHO a NATO. Kotleba hovorí o svojich kandidátoch ako o ľuďoch odhodlaných, charakterných a zásadových.

Kotleba: Prezident musí reprezentovať SR bez ohľadu na záujmy mocností
Prezident musí reprezentovať SR bez ohľadu na záujmy svetových mocností. Na vnútropolitickej scéne musí vláde neustále zdôrazňovať, aby zlepšovala životnú úroveň obyvateľov. V rozhovore pre TASR to uviedol kandidát na hlavu štátu Marian Kotleba. Za... Čítať ďalej
08 | 03 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Kotleba zaútočil na poslancov z hnutia Republika

Svojich kandidátov označil ako opak ľudí formátu Uhrík či Radačovský, ktorí sa po zvolení do EP zmenili a voči Slovensku sa podľa neho stavajú pasívne.

„Prinášame nový vietor, prinášame radikálny postoj k Európskej únii a sme jedinou voľbou pre všetkých, ktorí si želajú vystúpenie Slovenskej republiky z Európskej únii,“ ukončil razantne svoj prejav predseda strany ĽS – NS Marián Kotleba.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik