Urazený Šimečka sa vyžaloval Denníku N. Richard Glück reaguje(VIDEO)
10 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Richard Glück (SMER – SSD) zverejnil video, kde odporučil Michalovi Šimečkovi (PS), aby sa pri svojich siláckych rečiach o Ukrajine namiesto Prahy vybral do ukrajinských zákopov. Urobil si vtip z jeho dokonalej kondičky, vzhľadom na jeho výkony v posilňovni, kde sa viac špára v nose, ako dvíha činky.

Urazený Šimečka sa vyžaloval Denníku N.

Za túto iróniu sa okamžite pustili umraučaní pisálkovia do kydania na Richard Glücka. „Novinárka Mária Benedikovičová uverejnila grandiózny článok, kde označuje Richard Glücka za zbabelca, pretože sa zastal ľudí, ktorí sa vyjadrili, že sa odmietajú zapojiť do vojny na Ukrajine. Nákazlivý slovník Tatu Šimečku sa šíri ako mor bratislavskými kaviarňami.

Každého, kto odmieta zomierať za americké a globalistické záujmy v ukrajinských zákopoch zrejme počastujú popíjači lattečka a čuča za zbabelca a možno aj ako sviňu odetú do ľudskej kože. Čudná to protiofenzíva.

„Poukázal som na šialenosť nápadu Budaja, ktorý vymyslel takú hlúposť, že by títo ľudia mali prísť o zbrojný poukaz, ak sú jeho držitelia,“ uviedol Richard Glück na adresu bývalého kotolníka. Denník N sa zasa blysol zaujímavými skonštatovaniami. Richard Glück však zopakoval, že sa odmieta zapojiť do cudzej vojny, ktorá nemá nič so Slovenskom. Má rovnaký názor, ako samotní Ukrajinci, ktorí utiekli pred svojvôľou Zelenského, regrutujúceho mužov i ženy priamo z ulíc, domovov i polí.

„Porovnávať to s tým, že nechcem ísť bojovať za USA s tým, že Šimečka starší pravidelne uráža slovenský národ, keď ho označuje za zbabelý je hodné analógie Denníka N,“ skonštatoval Glück. „Som veľmi rád, že v januári 2024 nemuseli slovenskí muži podávať takéto vyhlásenie o odopretí, lebo sa cítia bezpečne. Vedia, že krajinu vedie človek, ktorý ju za žiadnych okolností nevtiahne do vojny s ruskom. Do vojny, s ktorou Slovensko nemá nič spoločné,“ uviedol.

Richard Glück urobil to, čo nie je dnes veľmi „in“

„Som hrdý na vládu Roberta Fica za to, že presadzuje pri riešení tohto vojenského konfliktu na Ukrajine využitie tej najsilnejšej zbrane, ktorú ako spoločnosť máme. Na diplomaciu. Poďme rokovať o mieri. Prestaňme do ohňa prilievať olej ďalšími zbraňami a propagandou. Tlačme na mier,“ zdôraznil Richard Glück. Podotkol, že takýto mier bol takmer dosiahnutý, no vtedy to Zelenskému zakázal podpísať Boris Johnson, pretože mier nie je dobrý biznis.

Benedikovičová tiež poškrabkala ego Jaroslavovi Naďovi.

Navyše, v tom čase sa v tomto plátku objavili články, ktoré vznikli s podporou Ministerstva obrany. To bolo v onom čase práve pod palcom Jaroslava Naďa. Takže si vzájomne dnes robia podporu formou dnes ja tebe, zajtra ty mne.

KÁDROVÁCI Z DENNÍKA N zaútočili na RYTMUSA! Raper odmieta poklonkovanie (VIDEO)
Mediálna „elita“ z Denníka N sa vyjadrila na adresu Patrika Vrbovského, celebrity slovenského rapu tiež známeho ako Rytmus, že sa vo svojich textoch vyjadruje k politickým témam a nevelebí tých, ktorí sú ich miláčikmi. Rytmus ale nikdy nepatril k... Čítať ďalej
22 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Po tom, ako doba hojnosti skončila a Denník N nedostane od štátu ani groš, prská síru na všetky strany. Richard Glück si kladie tiež otázku, prečo každý, kto nepodporuje vojnu na Ukrajine militantnými prostriedkami je považovaný za vojnového zločinca. Odpoveď možno nájsť podľa neho pri štatistikách, ktoré vykazujú americké zbrojárske firmy v súvislosti s vojnou na Ukrajine.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik