Blaha odkazuje ufňukanej Dibákovej: KARMA JE ZDARMA, MOJA MILÁ!
08 | 03 | 2024 I Eka Balašková

Už celé týždne je neuveriteľne náročné vyskladať zostavu hostí tak, aby sme vôbec vedeli vysielať. Posťažovala sa Jana Krescanko Dibáková na sociálnej sieti. „Makepeaceová slovenského mainstreamu“ sa obáva, že prichádza čas, kedy budú v diskusných reláciách musieť využívať tzv. inštitút prázdneho kresla“. Ľuboš Blaha (Smer-SSD) sa však baví, že Dibákovej sa ako bumerang vrátila jej vlastná nadutosť. Na Telegrame jej odkazuje – Karma je zdarma, moja milá!

Krescanko Dibáková si ma Facebooku posťažovala, že zohnať diskutujúcich do relácie je už  dlhodobý problém. Podpredseda NR SR Ľuboš Blaha svojim čitateľom na Telegrame pripomína, že aj ona bola medzi tými, ktorí ho neakceptovali s tým, že je dezinformátor. Podpredseda parlamentu a smerácka dvojka na kandidátke do eurovolieb preto konštatuje, že karta sa obracia a na jej jednostranné diskusie nie je zvedavý už ani jej tradičný divák. Pripomína preto, že ona stále môže rozprávať, nik jej televíziu nevypol tak, ako minulá vláda zo dňa na deň a nezákonne vypla alternatívu, ktorá dávala priestor politikom, ktorých slová boli v mainstreame dezinterpretované.

Na hrane nebude

“Už celé týždne je neuveriteľne náročné vyskladať zostavu hostí tak, aby sme vôbec vedeli vysielať. Dezinfoscéna politikom ponúka široké možnosti bez nepríjemných otázok. Reláciu sme nevysielali iba vtedy, keď hosťa J. Naďa odviezla z ministerstva sanitka a nebolo možné zabezpečiť náhradu. Dnes sme v situácii, že okrem politickej nevôle prísť tu máme politikov, ktorí nechcú byť konfrontovaní s maslom iných – témami ako zahraničnopolitická izolácia či frontálny útok na Ústavný súd. A aj objektívne, sú na dovolenkách mimo republiky alebo sa pre zdravotný problém ospravedlnili – ako dnešný plánovaný hosť,” píše na Facebooku vo svojom statuse dlhoročná redaktorka TV JOJ a moderátorka relácii Na hrane a Analýzy na hrane, Jana Krescanko Dibáková.

Janka Krescanko Dibáková to balí. Každý má jej majstrovstiev sveta v skoku do reči plné zuby
„Dnes reláciu Na hrane TV JOJ neuvidíte,“ informuje vo svojom statuse Makepeacová mainstreamových relácií Na hrane a Analýzy na hrane, Janka Krescanko Dibáková. Bum! Majsterka sveta bunjee-jumping skokov do reči asi skočila príliš hlboko a rozbila... Čítať ďalej
07 | 03 | 2024 | Dušan Janek

Nechcela Blahu, nemá nikoho

„Zachytil som, že Dibáková musela zrušiť reláciu Na hrane, lebo k nej už nikto nechce chodiť. A teraz vyplakáva. Ja len, že mám v živej pamäti, ako Dibáková odmietla akceptovať, že Smer chcel poslať do relácie svojho podpredsedu - mňa. Pamätáte?,“ pripomína podpredseda Smeru.

Už ani slniečkári nie sú zvedaví

„Vtedy tam na mňa bez akejkoľvek oponentúry na úvod relácie navrieskala, že som podľa nej dezinformátor a že ma nikdy nepozve - len pripomeniem, že jeden súd za druhým mi dáva za pravdu. Pozdravujem ESET. A teraz Dibáková ochutnala vlastnú medicínu. Roky si do svojej relácie pozývala svojich progresívnych kamošov a spolu s nimi kopala do Smeru. A teraz odrazu koaliční politici odmietli hrať tieto jej nechutné hry a baba je z toho úplne na prášky - možno pochopí, že na "polemiky" Valáška s Krúpom nie je zvedavý ani posledný slniečkar,“ konštatuje Blaha.  

PODPREDSEDA PARLAMENTU VYZÝVA DENNÍK SME, ABY PREPUSTILI NOVINÁRKU HANZELOVÚ - TU JE DÔKAZ, ŽE KLAMALA!
Keď Zuzana Kovačič Hanzelová zo SME písala svoj jedovatý komentár "Pomsta a moc sú spolu vždy veľmi zlý nápad," ani netušila, že sa jej vráti, ako bumerang. Kolegov z poslaneckých lavíc si najskôr zastal Ľuboš Blaha, ktorý sa zameral na bulvárnu... Čítať ďalej
15 | 02 | 2024 | Eka Balašková

Zadosťučinenie

„Je trápne, ako Dibaková prská a útočí na alternatívu. Na tú alternatívu, ktorá dávala priestor aj politikom, ktorých liberálne médiá nedemokraticky vylúčili z verejnej diskusie. V dobe temna. Tak čo, pani Dibáková? Aký je to pocit, keď sme pre zmenu vylúčili my vás? Už sa nesmejete?  Kým vy ste počas bývalej vlády kryli očkovací teror, perzekúcie opozície, smrť Milana Lučanského aj protiruské vojnové štvanie a ešte ste aj arogantne zakazovali účasť politikov Smeru vo vašich debatách, alternatíva chránila slobodu slova,“oživuje redaktorke pamäť podpredseda parlamentu.

Ľuboš Blaha, screen, Telegram/ĽB | Ľuboš Blaha.

Veď ju nik nevypína ... iba normálni ľudia

„Alternatívu fašisti v bývalej vláde vypínali. A vy ste čušali. Tak teraz neplačte. Vás nikto nevypína - iba sa s vami normálni ľudia odmietajú baviť. Dôvod? Kuknite sa do zrkadla. Vy nie ste novinárka. Ste zaujatá, nenávistná, nedovzdelaná a agresívna slniečkarka, ktorá má asi taký talent na moderovanie ako Adolf Hitler na mierotvorbu. My dávame prednosť skutočným novinárom. Slobodným médiám. Alternatíve,“ uzatvára Blaha.

Taraba vysmial Sulíka: TOTÁLNA NEKOMPETENTNOSŤ! Rozumiete DPH rovnako, ako Remišová (VIDEO)
Akoby ich jedna mater mala! Richard Sulík sa svojou nekompetentnosťou nebezpečne približuje Pallas Aténe Veronike Remišovej. Vo štvrtok 7. marca totiž Sulík (SaS) na svojej nástenke informoval o zvýšení cien vody o 20 percent a súčasnú vládu nazval... Čítať ďalej
08 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME