Zmätený Joe Biden hľadí smrti do očí, tvrdia komentujúci (VIDEO)
07 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Na nedávnej tlačovej konferencii v Bielom dome pôsobil prezident Joe Biden úplne zmätene, hľadel do prázdna a bol celkovo dezorientovaný. Viacerí používatelia sociálnej siete X tvrdia, že je na tom prezident veľmi zle a sú presvedčení, že náročný výkon prezidentskej funkciu už ďalšie štyri roky nevydrží.

Všetci, ktorí mali možnosť vidieť posledné Bidenovo verejné vystúpenie boli zhrození a plní obáv. Dá sa iba skonštatovať, že na tom nie je súčasná hlava Spojených štátov amerických vôbec dobre. Hoci tento evidentný fakt Biely dom popiera, nič nenasvedčuje tomu, že by to bola pravda.

Samotné vystupovanie amerického prezidenta pôsobí akoby hľadel smrti do očí

Video zverejnené na sociálnej sieti X znázorňuje, že je na tom Joe Biden prinajlepšom biedne. Jeho podporovatelia vedú o jeho stave siahodlho komunikácie. I jeho konkurencii je však určite ľúto, v akom sa nachádza stave a že je to akýsi prejav hrubej bezohľadnosti voči starému bezmocnému mužovi.

„Nikdy nepochopím, ako mu môžu dovoliť kandidovať na druhé funkčné obdobie,“ vyjadril sa šokovane používateľ siete X. „Úplne apoliticky – bez ohľadu na príslušnosť a presvedčenie – je spoločenský systém, ktorý umožňuje prezidentovi Bidenovi opäť kandidovať hanbou,“ vyjadril sa ďalší diskutér. „Nemyslím si, že to zvládne ďalšie štyri roky,“ vyjadrila sa iná používateľka siete.

„Týranie starších ľudí“

Používatelia siete X sa vyjadrili i ostrejšie: „Zatknite falošnú doktorku Jill za každodenné zneužívanie dementného Joea Bidena!“ Napísal v amoku používateľ siete. Ďalší vidia prezidentovo vystúpenie ako „týranie starších ľudí“. „Vyzerá, že nevie, kde je,“ uviedol ďalší diskutujúci svoje znepokojenie. „Vyzerá tak stratene a vystrašene,“ znie iný komentár. „Naozaj čakajú, kým padne mŕtvy,“ znel ďalší komentár.“

Bývalá prvá dáma ako kandidátka na post prezidenta USA? Až tak sa boja demokrati Trumpa?

Michelle Obamová sa už spomínala ako možná kandidátka na post prezidenta USA, i keď sama sa otvorene vyjadrila, že po tom, čo všetko zažila ako prvá dáma by nechcela túto funkciu zastávať. Post prezidenta si Obamovci skôr pretrpeli ako užili. A hoci je Michelle Obamová v USA obľúbená, asi vo svojom vyhlásení nepovolí. 56 % obľúbenosti na jej strane je však lákavých.

Biden bol u lekára. Je spôsobilý?
Americký prezident Joe Biden zostáva "schopný vykonávať službu" hlavy štátu. V jeho zdravotnom stave nedošlo k výrazným zmenám. V stredu po výročnej lekárskej kontrole to oznámil Bidenov lekár Kevin O'Connor. Biden je podľa Dr. O'Connora naďalej... Čítať ďalej
29 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Ďalším v zozname kandidátov na poslednú chvíľu je viceprezidentka. „Je celkom možné, že Kamala Harrisová bude na vrchole zoznamu,“ verí priaznivec demokratov. USA chcú jednoducho ujsť hrobárovi z lopaty. Za tohto hrobára podozrivej formy demokracie považujú Donalda Trumpa. Jeho politická filozofia Bielemu domu nevyhovuje. Chce sa udobriť s Putinom, tvrdí, že mieni stiahnuť armádu USA z Európy, ba dokonca, že sa postará o to, aby USA vystúpili zo Severoatlantického paktu. A to demokratom, ktorí si chcú umocniť svetový vplyv na úkor rozvoja domácej ekonomiky nevonia.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni