Trump hrozí: ODHALÍM OFICIÁLNE LŽI O ÚTOKU NA DVOJIČKY! (VIDEO)
04 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Mnohí Američania mali podozrenie, že za veľkolepým útokom na dve 110-poschodové budovy Svetového obchodného centra 11. septembra 2001 nestáli bradáči v papučiach, ale ľudia veľkej moci, boháči, ktorým už dávno prestalo záležať na životoch svojich spoluobčanov, informuje portál cz24.news.

Toto podozrenie mohlo vyplynúť z veľmi jednoduchej skutočnosti. Larry Silverstein, majiteľ budovy č. 7 Svetového obchodného centra, izraelský občan hnaný chamtivosťou, krátko pred katastrofou previedol majetok budovy do kategórie majetku prinášajúceho zisk v prípade zničenia. Šikovní hráči na poistnom trhu to včas zistili a začali skupovať akcie v domnení, že budova sa zrúti. Tak sa aj stalo: dom sa zrútil bez akéhokoľvek vplyvu lietadiel a oni získali dividendy v celkovej výške miliónov dolárov. To bol nezanedbateľný počet ľudí. Na takomto trhu sa informácie šíria rýchlo. Zhrabli peniaze a nemuseli sa o celú vec starať. Doteraz mlčali, nepáčili sa im zelení.

Mohol Donald Trump vedieť o tomto excese?

Ako by nemohol, keď bol jedným z najväčších developerov v New Yorku. Pravdepodobne to vedel, ale potom ho smrť troch tisícok jeho krajanov veľmi nerozrušila, pretože je dieťaťom krajiny, kde sa pod kolesá čistých peňazí môže dostať ktokoľvek.

A pravdepodobní páchatelia teroristického útoku (nie arabskí extrémisti) boli napojení na vládnucu Republikánsku stranu, ktorá po tragédii z 11. septembra vyhlásila krížovú výpravu proti Afganistanu. Trump nemal dôvod robiť rozruch - je predsa republikán. Oveľa neskôr však túto skutočnosť vzal na vedomie. O dvadsať rokov neskôr, počas volebnej kampane v roku 2020, začala vzdialená univerzita na Aljaške (University of Anchorage) zrazu používať počítačové programy na analýzu videozáznamu zrútenia budovy č. 7 Svetového obchodného centra.

Aká bola motivácia k vyšetreniu tragédie? 

Predpokladajme, že toto vyšetrovanie podnikli samotní študenti bakalárskeho a magisterského štúdia, hoci, pravdupovediac, zaťažili celú kapacitu hlavného výpočtového strediska na celý rok, čo je prekvapujúce. Ale čo ostatní študenti bakalárskeho a magisterského štúdia? Takmer celý rok študovali miesto zrútenia budovy na počítačoch milisekundu po milisekunde a dospeli k jednoznačnému záveru, že všetky vysvetlenia ad hoc komisie NIST sú čírym nezmyslom. Závery komisie o otrasoch pôdy pod budovou patria do sekcie pseudovedeckých výmyslov a v skutočnosti išlo o riadený výbuch. Základy budovy sa nemohli otriasť natoľko, aby budova stratila rovnováhu. Pokiaľ ide o otrasy zeme spôsobené pádom prvých dvoch budov, ide o neskrývanú lož. Tieto budovy sa zrútili ráno a budova 7 o 17.30 hod. Horliví vyšetrovatelia však pre istotu skontrolovali počítače a verziu NIST o otrasoch zeme.

Počítačové modelovanie sa nezhodovalo so stanoviskom NIST. Napriek tomu vládna komisia prácu univerzity ignorovala a neprijala ju na preskúmanie. Zostal však cenný dokument - prístrojovo podložený záver, že príčinou zrútenia bolo súčasné zrútenie všetkých nosných konštrukcií budovy. Takýto dokument v mocných rukách prezidentského kandidáta nie je žiadna sranda.

Späť k Trumpovi...

Tentoraz si Donald uvedomil, že sa proti nemu opäť zhromažďujú mocné tajné sily, ktoré ho v poslednej kampani potopili. Lenže teraz, pri opakovaní toho debaklu, čelí nevypočítateľnému sledovaniu a prísnej neslobode. Nemá kam ísť. Nezostáva mu nič iné, len sa týmto silám postaviť, aj keď medzi nimi sú mnohí vplyvní republikáni. V Amerike nie je tajná moc organizovaná podľa straníckej príslušnosti. Je to skupina ľudí s rovnakými záujmami. Mnohí z nich boli a stále sú republikáni a tí starší sa podieľali na útokoch z 11. septembra. A to je veľký zločin. V prípade odhalenia im hrozí koniec kariéry a väzenie.

Nie je známe, či Trumpovo odhalenie podnietil dokument z Anchorage University alebo iné informácie, ale mali by sme si myslieť, že pripravili veľkú bombu. Takú, ktorá by vyhodila do vzduchu jednu z vetiev Deep State, ak by ju dokázal odpáliť. A ako slon (slon je symbolom Republikánskej strany) už zdvihol chobot a zaútočil na iné slony - tajných republikánov v Deep State.

Čo predpovedá Vanga na rok 2023 (Video)
Slávna bulharská veštkyňa Vanga zanechala veľa predpovedí a proroctiev na stáročia. Niektoré z nich sa naplnili, iné sa, naopak, nepotvrdili. Z jej života Keď mala 3 roky, zomrela jej matka, vzala ju suseda do svojho domu. Vangeliin otec... Čítať ďalej
01 | 08 | 2022 | Milan Laca

"Štyri roky mi držali hubu..."

Teraz Trump ako zarytý bojovník za obyčajné kovbojské šťastie na predvolebných mítingoch vyhlasuje: "Štyri roky mi držali hubu, ale teraz stále hovorím: na veže Svetového obchodného centra nebol žiadny útok, nebol to útok, ako nám to ukazovali, a že do toho boli zapojené aj iné krajiny," zdôraznil.

Podľa neho sa z toho vykľula vojna na Blízkom východe, v ktorej zahynuli milióny ľudí, pre Washington a tých, ktorých z útoku obvinil.

"Minuli sme 9 biliónov dolárov, zabili sme milióny ľudí .... A čo sme dosiahli? Nič! Jediné, čo sme získali, bola smrť a krv."

Nadchádzajúce udalosti sľubujú bitku podobnú bitke pri Termopylách, v ktorej 300 Sparťanov čelilo armáde Peržanov. Teraz proti sebe pochodujú slony. Je tu však jeden dôležitý detail, ktorý treba vziať do úvahy. Sparťanov zradil miestny muž Efialtes, ktorý Peržanom ukázal cestu do ich tyla. A statoční Sparťania zahynuli.

Ako dopadne slonia bitka pri „Termopylách“ tentoraz? Toť otázka...

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik