Bojovník proti hoaxom Púchovský v tom má riadny hokej: SMER NÁS ZAPREDAL AMERIČANOM! (VIDEO)
06 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Najväčší bojovník proti hoaxom stojaci v čele šíkov progresívnych majiteľov pravdy a cenzorov toho, čo si smiete myslieť, poručík Dávid Púchovský je v rozpakoch. Dokonca hovorí o vojne v Smere. Poslanecký asistent Jaroslava Spišiaka (PS) je zmätený z toho, že Smer podľa neho jedno hovoril pred voľbami a teraz minister obrany Robert Kaliňák "zapredal Slovensko Američanom".

Poručík Púchovský vo svojom statuse na Facebooku „pripomína“, ako Fico znásilňoval verejný priestor kvôli podpisu „obrannej“ dohody s USA, kým dnes, keď je Smer vo vláde, Robert Kaliňák rokuje v USA. Púchovský evidentne počúva aj alternatívne rádiá, keďže vie o dianí v jednom vysielaní, kde bol hosťom práve minister obrany. Evidentne však nečíta stranícku tlač, inak by vedel, kto šíri dezinformácie.

Fico a jeho kumpáni...

„V roku 2023 tu Fico znásilňoval verejný priestor panikou o tom, ako sme sa nechali zotročiť Američanmi kvôli podpisu obrannej dohody. Okamžite žiadal jej zrušenie, avizoval referendum. Do toho všetkého prekvitala nenávisť podporovaná Ficom a jeho kumpánmi. Zverejňovali sa adresy poslancov, pri ich bydliskách vyrástli billboardy, vyhrážky smrťou boli na dennom poriadku, tvorili sa zoznamy zradcov, ktorí budú súdení…,“ špičkuje Púchovský dopĺňajúc svoje slová videozostrihmi.

Kaliňák vysvetľoval ešte v októbri

„Slovenská zahraničná a obranná politika zažívala zlyhanie za zlyhaním a Slováci už ďalej nemôžu platiť za chyby svojich predstaviteľov. Pomedzi najväčšie zlyhania jednoznačne patrí nešťastne naformulovaná dohoda o obrannej spolupráci (DCA) a trestuhodné rozdanie pre Slovensko nevyhnutne potrebnej vojenskej techniky a munície,“ uviedol ešte v októbri na sociálnej sieti minister obrany Kaliňák. (Smer-SSD).

Gautam Ran, Kaliňák, zdroj: FB/Robert Kaliňák

„Na stretnuntí sme deklarovali, že si vážime dobré vzťahy so západnými partnermi, ale nie sme ako predošlé servilné vlády. Sme vďační za konštruktívny rozhovor a spoluprácu, ale len takú, ktorá je obojstranne výhodná,“ doplnil Kaliňák v rovnakom statuse.

Počúva alternatívu

„A hop o dva roky neskôr. Smer má moc, Smer má ministerstvo obrany. Robert Kaliňák vybehne do dezinformačného rádia, strávi tam štyri hodiny, nejaký Čech ho vysmeje, hovorí v podstate o ničom a všetko dôležité, čo sa od neho dozvieme, je, že žiadne referendum nebude a že zmluva je v pohode, aj Američania sú v pohode,“ konštatuje Púchovský s tým, že Smer sa vysmieva voličom a pýta sa, či im to ani teraz nedopne.

MIMORIADNE! Slovensko má prvé stíhačky F16 (FOTO)
Podpredseda vlády a minister obrany Slovenskej republiky Robert Kaliňák prevzal v USA prvé dve stíhačky F-16 Block 70, informovala o tom spravodajská televízia TA3. Slovenská armáda už má vo svojej leteckej posádke nové kúsky. Zástupcovia... Čítať ďalej
01 | 03 | 2024 | Gabriela Fedičová

A teraz tú o vymožiteľnosti práva

„A o vymožiteľnosti práva radšej pomlčím. Slovensko nie je právny štát. Ako by povedal pán Eštok, ja vám garantujem, že môžete šíriť čokoľvek, vyvolávať paniku a nenávisť, nikto vám nič nespraví, nič vám nebude hroziť,“ zavzdušňuje sa Púchovský.

Asi ešte nečítal spriaznenú dennú tlač

Poručík Púchovský je asistentom poslanca za Progresívne Slovensko, ktorého straníckym denníkom je jeden z červených denníkov. Ten len v sobotu vypustil jednu zo svojich dezinformácií. Tá sa však týkala ministra zahraničia z toho zlého Smeru, preto je to v poriadku. Však, pán poručík?

Viac v článku:

Denník N zase raz klame, tvrdí Blanár
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár (Smer-SSD) prichytil Denník N pri klamstve. V článku totiž bývalý mainstreamový denník uviedol nepravdivú informáciu o tom, že Blanár bol jediným ministrom EÚ na samite v Turecku. Minister zahraničia na... Čítať ďalej
04 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik