Páchnuci prezidentkin syr koná "v mene spravodlivosti". Nezákonne, ale predsa. Nosí drievko ako ten Korčokov psíček
04 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Jakub Gouda, pardon, Goda (skoro ako ten páchnuci a lacný syr) to skúša s lacnými (a vulgárnymi) argumentami. Na adresu Petra Pellegriniho omieľa slová o akejsi zbabelosti. Ktosi, komu stojí za chrbtom jej vrchnosť pani prezidentka Čaputová, vyskakuje od hnevu a zo zúfalosti, pretože sa nebojí že mu niekto klepne po prstoch.

„Peter Pellegrini je najzbabelší prezidentský kandidát, akého sme kedy mali. Ešte sa nám tu nestalo, aby sa niekto celú kampaň schovával a vyhýbal všetkým debatám. A dnes si bez problémov hrkútal na RTVS bez Korčoka, akoby sme ani neboli tri týždne pred voľbami," vyjadril sa vo svojom statuse statočne Goda.

„Zbabelo si hrkútať v RTVS“ je prejavom politickej odvahy, nie zbabelosti. Vzhľadom na to, že akákoľvek diskusia v stoke, akou sa stala RTVS, je prejavom odvahy. Prskajúci Goda by si mal uvedomiť, že to, že je v komunikačnom tíme Zuzany Čaputovej a podporuje Ivana Korčoka dáva najavo, že jeho nadriadená prejavuje jasné sympatie ku konkrétnemu kandidátovi, čo nie je práve prejav apolitickosti.

Alebo sa svojim diletantským prístupom otvorene prejavilo zapojenie prezidento do Korčokovej kampane a Pelleho antikampane? Aké krátkozraké, aké manipulatívne a aké totalitárne.

Páchnuci prezidentkin syr nepochopil, že Peter Pellegrini sa vyštvať nedá.

Vyhýbať sa diskusiám v mainstreamových médiách nie je prejavom zbabelosti, ale vkusu a etikety. Pretože zúčastňovať sa hádok a majstrovstiev sveta v skoku do reči moderátorom „verejnoprávnych“ médií nemá absolútne žiadny zmysel. Peter Pellegrini už na začiatku kampane hovoril, že bude špinavá a hanebná. Jeho slová sa potvrdili. Toto zahanbujúce konanie však nevychádza z jeho strany, ale zo strany „liberálov“, tak zanietene sa snažiacich (aspoň rečami) o právny štát.

„Každý moderátor alebo politik, ktorý s ním bude do volieb v akejkoľvek diskusii, by mu to mal chrstnúť do tváre a pýtať sa ho, či mu nie je „trápno“ schovávať sa za funkciu a utekať pred súperom. Majerský to dnes aj urobil, ale moderátor sa následne tváril, že nič zvláštne sa nedeje. Ešte aj polosenilný Gašparovič mal toľko sebaúcty, že absolvoval predvolebné diskusie s ostatným kandidátmi a to bol úradujúci prezident,“ uvádza Gouda vo svojom vyhlásení a prikazuje verejnosti aby followla Ivana Korčoka na FB, na Instagrame alebo hocikde, kde ste. Možno urážanie Ivana Gašparoviča, asi naozaj najlepšieho a najerudovanejšie prezidenta v histórii Slovenska v kontexte s výrazmi ako „polosenilný“ má podľa prezidentského syrčeka úroveň.

„Čím viac sa blížia voľby, skúste niečo prezdieľať. A aspoň trochu tak „skúsme“ (aký to solidárny plurál) kompenzovať Pellegrinihu snahu zbabelo sa premlčať do paláca.

Chceli by sme len pripomenúť pánovi Godovi fakt, že sa Zuzana Čaputová tak nejako premlčala do prezidentských volieb a kde sa zjavila, tu sa zjavila, stala sa zrazu prezidentkou Slovenska. Čo však robila potom? Väčšinou mlčala vtedy keď mala a gagotala vtedy, keď na to nebol nikto zvedavý.

Nepríjemný bonus pánovi krivoústemu na záver:

Zákon hovorí jasným slovom:

§ 2 Volebná kampaň

(3) Činnosť iných subjektov ako ustanovených v odseku 1 na podporu alebo v neprospech politických strán, koalícií politických strán a kandidátov sa v čase ustanovenom na volebnú kampaň zakazuje.

Lenže roztrasený kandidát na post prezidenta Ivan Korčok, ktorý preskakuje ako žaba z jednej skaly na druhú, pričom sa jej drží svojimi lepkavými slizkými prstami sa zákona nedrží.

To dokazovala aj jeho prezidentská kampaň, pardon, návštevy edukatívnych zariadení, kde si robil dobré meno tým, že študentom vlieval do hláv rozumy. Dobre totiž vie, že pri voľbách sa zúčastňovali vhadzovaní do urien práve tieto nezrelé deti, ktoré prikazovali svojim starejším, za koho majú zabojovať v parlamentných voľbách. Svojim turné po školách neprezieravo Korčok prejavil, že si vytvára Korčokjugend, ktorá sa bude snažiť o to isté.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik