KORČOK SA KOMPLETNE DEMASKOVAL! (VIDEO)
04 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Presne pred týždňom Ivan Korčok vyhlásil, že vláda rozbehla dezinfokampaň, ktorej cieľom je strach Slovákov z vyslania vojakov na Ukrajinu. Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) v reakcií hovorí, že Korčok by s takýmto krokom nemal najmenší problém.

Celá opozícia na čele s Ivanom Korčokom ešte 26. februára hovorili o dezinformáciách. Tie vyvrátil sám francúzsky prezident Emmanuel Macron, o čom informovali aj médiá. Matúš Šutaj Eštok vo videu na Facebooku preto hovorí, že opozícia zo seba urobila hlupákov, no to by nebol až taký problém. Problém je, keď rovnakou rečou hovorí aj človek, ktorý sa uchádza o najvyšší post v krajine a o post veliteľa OS SR.

Korčokovo pondelkové vyhlásenie

„Včerajšími vyjadreniami premiéra a dnešným rokovaním Bezpečnostnej rady vláda vlastne rozbehla dezinformačnú operáciu,“ povedal Ivan Korčok v pondelok, 26. februára s tým, že cieľom tejto operácie je podľa neho vyvolanie strachu z vyslania slovenských vojakov na Ukrajinu.

Macronovo utorkové vyhlásenie

„Dnes neexistuje konsenzus o oficiálnom vyslaní pozemných jednotiek, ale... nič nie je vylúčené," povedal francúzsky prezident Emmanuel Macron na tlačovej konferencii v Paríži, kde zdôraznil, že Západ musí „urobiť všetko, čo je v jeho silách, aby zabránil Rusku vyhrať túto vojnu".

Opozícia ho neprekvapila

Matúš Šutaj Eštok v reakcií na Ivana Korčoka tvrdí, že opozícia takýmito výrokmi zo seba urobila naivných hlupákov. Informáciu premiéra, ktorú Korčok a opozícia označili ako dezinformáciu, potvrdil hneď v utorok Emmanuel Macron. Minister vnútra sa veľmi nepozastavuje nad rečami opozície.

Európa na pokraji eskalácie: Marcon nevylučuje vyslanie západných vojakov na Ukrajinu
Francúzsky prezident Emmanuel Macron nevylučuje v budúcnosti nasadenie pozemných jednotiek svojej krajiny na Ukrajine. Na dosiahnutie toho, aby Rusko nemohlo zvíťaziť v útočnej vojne na Ukrajine, nie je nič vylúčené, povedal v závere konferencie o... Čítať ďalej
27 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Demaskovaný Korčok

„Oveľa horšie je, ak rovnakú neznalosť preukazuje aj človek, ktorý chce byť prezidentom a tým aj hlavným veliteľom našich ozbrojených síl,“ reaguje na Korčokovu adresu Šutaj Eštok s tým, že vyhlásením o dezinformačnej operácii sa dokonale demaskoval. Buď nemal nijaké informácie a naivne odmietal realitu, alebo o všetkom vedel a informáciu pred občanmi úmyselne zatajil.

Neváhal by

„Obe možnosti sú pre Slovensko zlé správy. Ale tou najhoršou je, že dnes už asi málokto pochybuje o tom, že vždy servílny a pslušný Ivan Korčok by sa niekedy dokázal v záujme Slovenska postaviť aj voči takým nebezpečným nápadom, aké zazneli uplynulý týždeň, keď niektoré krajiny ozaj chceli na Ukrajinu posielať svojich vojakov,“uzatvára Šutaj Eštok.

Macron sa nechtiac preriekol: SPOJENCI SÚ NA UKRAJINE UŽ DÁVNO!
Keď francúzsky prezident Emmanuel Macron hovoril o možnom vyslaní vojenských posíl na Ukrajinu, neúmyselne poodkryl existujúcu prítomnosť západného personálu na ukrajinskej pôde. Na Ukrajine sú už dávno prítomní predstavitelia všetkých... Čítať ďalej
02 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik