Europoslanci schválili uznesenie: LÁMU VÄZY EURÓPSKEMU PRIEMYSLU! (VIDEO)
05 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Opäť to dokázali! Za každú cenu do ľudí natlačiť ekofanatické hlúposti a odstrihnúť sa od ruského plynu a ropy. Europoslanci natlačili zelenú agendu ešte aj do výročnej správy centrálnej banky a žiadajú ju o presadzovanie týchto cieľov, prostredníctvom nástrojov finančnej politiky. Skrátka donútiť hospodárske subjekty prostredníctvom úverov, k elektrickým autám atď.

Aký dopad to bude mať na konkurencieschopnosť európskeho priemyslu a jeho celkovú budúcnosť fanatikov nezaujíma a nikdy nezaujímalo. Myslia si, že budú popíjať sójové latté a celý deň sa napchávať s tofu a všetko bude naďalej fungovať.

Europoslanci schválili uznesenie k výročnej správe Centrálnej európskej banky a ak by niekto očakával, že toto uznesenie obsahuje iba štatistické údaje a zaznamenané hospodárskej výsledky, nie je tomu tak. Do tohto uznesenia zaradili mnoho progresivistických politických cieľov.

Uznesenie neobsahuje iba ekonomické, ekologické, ale i politické ciele

„V uznesení sa píše, že je nutné odsúdiť ruský útok na Ukrajinu a urobiť všetko preto, aby sme sa odstrihli od ruských energetických surovín. Zároveň dodávajú, že Európska centrálna banka musí vyvíjať všetky formy nátlaku na komerčné banky pôsobiace v Európskej únii, aby realizovali ciele zahrnuté v politike Green Dealu,“ uvádza Milan Mazurek (hnutie Republika).

Z tohto uznesenia vyplýva, že majú byť požičané peniaze na projekty, ktoré budú zahŕňať ekologické ciele, aby donucovali jednotlivé hospodárske subjekty nakupovať predražené elektromobily a zaväzovať sa k dosiahnutiu emisných limitov a podobných teórií. Svoju progresívnu prehnanú zanietenosť mienia presadiť vo všetkých oboroch a zneužijú všetko. I bankové úvery. A to k jednému cieľu. Aby zmenili na nepoznanie, pričom tým rozložia priemysel, čím pripravia mnoho ľudí o prácu. Rovnako tým zničia konkurencieschopnosť Európy voči zvyšku sveta.

Poslanci podľa Mazureka hlasujú bez rozmyslenia

Podľa Mazureka netreba niektorým slovenským europoslancom veľa, aby zradili svoju krajinu na počkanie. Tvrdí, že hlasujú za čokoľvek bez ohľadu na dôsledky, aké to prinesie Slovensku. Tieto rozhodnutia Europarlamentu presadzujú aj do bankovej politiky. Proti nim sa vyjadrili iba poslanci Miroslav Radačovský (SNS) a Milan Uhrík (Republika). 

Mazurek tvrdí, že slovenskí europoslanci netušia o čom hlasujú. Poprípade drvivá väčšina z nich, bez ohľadu na politickú príslušnosť, plní ciele progresívnej agendy vždy, keď k tomu majú príležitosť. Je presvedčený, že sa snažia zapáčiť Bruselu a získali isté finančné výhody.

Uhrík k prijatému migračnému paktu: Slovensko ochrániť musíme! (VIDEO)
V stredu, 14. februára europoslanec Milan Uhrík (Republika) zverejnil na svojom Facebooku informáciu, že Výbor Európskeho parlamentu pre ľudské práva odhlasoval Migračný pakt. Znamená to, že v čase "imigračnej krízy" bude prerozdeľovanie imigrantov... Čítať ďalej
16 | 02 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik