Pročko má problém. Tabák nie je jediná
02 | 03 | 2024 I Eka Balašková

Uplynulý týždeň priniesol aj nepeknú skutočnosť o poslancovi bývalého OĽaNO Jozefovi Pročkovi. Ten mal obťažujúce poznámky voči niekdajšej kolegyni z klubu Romane Tabák, proti čomu sa dôrazne ohradil. Lenže Tabák nebola jediná. K podobnej skúsenosti s poslancom Pročkom sa prihlásila aj Katarína Hatráková.

Tabák popísala nepríjemný zážitok s Pročkom po tom, ako sa jej na to opýtal sledovateľ na sociálnej sieti. Pročka dokonca v tejto súvislosti riešila aj koaličná rada, čo on aj so svojimi kolegami poprel. Lenže zdá sa, že tu to nekončí. Pluska priniesla informáciu, že podobnú skúsenosť, ako Tabák má aj ich bývalá kolegyňa Hatráková.

Tabákovej skúsenosť

Pred troma rokmi pred hotelom Bôrik poslaneckej kolegyni Romane Tabák Pročko adresoval oplzlé poznámky. Neskôr sa jej ospravedlnil a tak to neriešila, no v tom momente na ňu pôsobil, ako zmyslov zbavený. Keď sa to nedávno riešilo na Úrade vlády dostala odpoveď, že on je tým známy.

Romana Tabák

„Nebudem menovať, lebo určite by povedali, že sa to nestalo. Ale v parlamente som o tom hovorila medzi kolegami a vie o tom veľa ľudí. Pročko je jeden narušený človek, čo nemá čo robiť v politike. OĽaNO si ho drží kvôli hlasom a sledovanosti,“ dodala.

Sú toho plné siete! Jozef Pročko mal obťažovať bývalú poslankyňu NR SR!
Romana Tabák je jednou z političiek, ktoré so svojimi fanúšikmi (ale aj odporcami) živo komunikujú cez sociálne siete. Občas tiež dá svojim sledovateľom šancu klásť jej otázky, na ktoré odpovie. A odpovedá aj na tie veľmi nepríjemné. Veď ako inak... Čítať ďalej
28 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Sama sa pýtala, sama si odpovedala

Jozef Pročko si myslí, že jeho bývalá kolegyňa si otázku položila sama, aby si mohla aj sama odpovedať. V rozsiahlom statuse skonštatoval, že v živote by mu ani len nenapadlo obťažovať ju, aj keď ju nemá rád. Pročko v statuse o Tabák písal dosť nevyberane a „zaklincoval to „mini anketou“ medzi kolegami.

„Sedel som na každej koaličnej rade a nikdy sme neriešili žiadne obťažovanie nikoho z koalície ani opozície. Nie je pravda čo Romana Tabak tvrdí," odpovedal mu Michal Šipoš.

„Pracoval som ako vedúci Úradu vlády, bol som na každom zasadnutí, vedel som o každom dianí. Žiadne obťažovanie od Jozefa Pročka sme neriešili a neviem ani o žiadnych podobných  prípadoch ako tvrdí Romana Tabak. Ak by sme také niečo riešili, tak o tom novinári hneď informujú,“ doplnil július Jakab a Tomáš Šudík sa bavil, že veď Jožko vždy vedel Romanu upratať za jej bludy.

Lenže až také bludy to asi nebudú

Romana Tabák však reaguje, že Pročkov status je od A po Z klamstvo. „Až je desivé, čo je to za narušeného človeka,“zareagovala pre Plusku Tabák. Ak v tom orgány činné v trestnom konaní vidia trestný čin, mali by to riešiť. „A potvrdím túto udalosť ešte aj s viac detailmi. Všetci vedia, že má problém. Ozvali sa aj ďalšie ženy. Dobre, že som povedala pravdu," doplnila Tabák. Na jej obranu sa postavila ďalšia bývalá poslankyňa, Katarína Hatráková.

Katarína Hatráková, reprofoto FB (@Katarína Chrenová Hatráková)

Zažili mnohé...

„A mňa si sa prečo neopýtal? Tiež som sedela na blízku. Možno preto, že by som povedala, že Romana hovorí to, čo mnohí vedia a zažili tiež. Tvoje sexuálne narážky voči ženám i voči mužom sú neprístojné. Napísať takýto status je z tvojej strany absolútnou drzosťou a dôkazom nulovej sebareflexie. Nemáš sa pod kontrolou a mal by si to riešiť,“ komentovala Pročkov status Hatráková.

Robert Fico o Šimečkovi: IDEÁLOM MONČIČÁKA NA ČELE PS JE ŽENA S GUĽAMI! (VIDEO)
Robert Fico (Smer-SSD) má za sebou doslova šialený týždeň. Okrem východu Slovenska absolvoval náročné stretnutia v Prahe, či Paríži a čakajú ho oslavy MDŽ v Ružomberku, či Banskej Bystrici. Práve výjazdové rokovania vlády majú podľa neho veľký... Čítať ďalej
02 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Holečková neplače, dámy z PS vyzliekli oranžové tričká

Dnes, keď sa toľko hovorí o premlčacích dobách pri znásilnení, keď sa poslankyňa Holečková „rozplakala“ pred kamerami a Progresívci solidarizujú so znásilnenými ženami, sú pri konaní ich kolegu z poslaneckých lavíc tichúčko. Rovnako, ako boli tichúčko trebárs Jana Bittó Cigániková, či prezidentka Čaputová v čase, keď sa na verejnosť dostala nahrávka Čurillovcov, ako nakopú kolegyňu do...

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik