MYSLÍ TOTO PALLAS ATÉNA REMIŠOVÁ VÁŽNE? Slovákov by hnala ŽRAŤ TRÁVU!
02 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Poslankyňa NR SR Veronika Remišová (Matovičovo hnutie / Za ľudí) si počas pôsobenia v minulom volebnom období svojimi výrokmi vyslúžila množstvo úškrnov, či nechápavo zdvihnutých obočí. Keďže sa dostala do parlamentu, udivovať neprestáva ani v tomto volebnom období. Naopak, ona pritvrdzuje. Dokázala to statusom na Facebooku, kde sa inšpirovala výrokom poľského ministra zahraničných vecí.

„Radšej budeme jesť trávu, ako by sme znovu mali byť ruskou kolóniou!“ -povedal poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski. V úvode rozhovoru Sikorski skonštatoval, že hoci je poľským ministrom zahraničných vecí, jeho manželka je Američanka. Mnohí netušili, že ich syn je v skutočnosti americký vojak. "Mojím srdcom a povinnosťou je teda Poľsko, ale môj záujem spočíva aj v tom, aby Amerika bola prosperujúca a dostatočne sebavedomá, aby zostala verná svojim spojencom," povedal Sikorski v rovnakom rozhovore.   

Ministerku kultúry BOMBARDUJÚ Slováci: RIEŠTE KONEČNE RTVS! (VIDEO)
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová (nom. SNS) registruje podnety, ktoré sa týkajú RTVS. Na úvod svojho vyhlásenia konštatuje, že RTVS si už dlhší čas neplní svoju verejnoprávnu funkciu, nie je nestrannou inštitúciou a divákom a poslucháčom... Čítať ďalej
02 | 03 | 2024 | Eka Balašková

„Pre Poliakov to nie sú prázdne slová, svoju hrdosť a národ sú pripravení reálne brániť a investovať do obrany krajiny. U nás Fico s Pellegrinim a Dankom majú národa plné ústa, ale neváhali by nás nechať zožrať čoraz agresívnejším Ruskom, len aby si ochránili svoje posty, platy a možnosť kradnúť,“napísala Veronika Remišová, ako reakciu na Sikorskeho výrok.

Tiež uvažujete nad tým, prečo by nás Rusko napadlo? Veď sme im nič neurobili a ukrajinská kríza sa vlečie už rovných desať rokov a na začiatku bolo utláčanie ruského obyvateľstva na východe Ukrajiny.

Prečo by nás malo Rusko napadnúť keď sme v NATO, ktoré sľubuje brániť svojich členov pred agresiou nejakého štátu mimo tejto aliancie?

Prečo by nás malo Rusko napadnúť, keď prezident Putin niekoľkokrát zdôraznil, že žiadny štát v Európe napadnúť nemieni, pretože s európskou spoločnosťou nemá žiadny konflikt?

Soták naložil novinárom aj RTVS: S DEBILMI SA NESTRETÁVAM! (VIDEO)
Vladimír Soták, šéf Klubu 500, sa za asistencie šéfa parlamentu Petra Pellegriniho a ministerky zdravotníctva Zuzany Dolinkovej počas tlačovej besedy pri príležitosti preradenia nemocnice v Brezne do vyššej kategórie riadne „obul“ do novinárov.... Čítať ďalej
02 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik