AKTUÁLNE Hromadná nehoda: Zrazil sa KAMIÓN s viacerými autami! Počítajte s obmedzením (FOTO)
02 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

Dopravu v metropole východu v sobotu (2.3) popoludní skomplikovala nehoda viacerých vozidiel. Kamión sa zrazil s minimálne dvoma osobnými autami. Pri Strečne sa zese zrazil autobus s nákladným autom, polícia vyzýva na opatrnosť. Dopravné obmedzenia na ceste pod Strečnom budú pokračovať i v noci na nedeľu.

V Košiciach v Barci pri obratisku električiek smerom na Most VSS sa zrazil kamión a dve osobné autá, uviedla Zelená vlna RTVS. Vodičov upozornila, že musia rátať so zdržaním.

Na miesto boli vyslané všetky záchranné zložky, vrátane dvoch sanitiek. Podľa svedkov sú na mieste aj ranení. Bližšie informácie o stave ranených a rozsahu škôd nateraz nie sú známe.

Pri Strečne sa zrazil autobus s nákladným autom

Zrážka autobusu a nákladného motorového vozidla, ku ktorej došlo v sobotu v zúženom úseku na ceste I/18 pri Strečne (okres Žilina), si nevyžiadala zranenia. Informovala o tom žilinská krajská polícia na sociálnej sieti a v tejto súvislosti vyzvala vodičov na zvýšenie opatrnosti.

Dychové skúšky u oboch vodičov sa skončili s negatívnym výsledkom. "Touto cestou žiadame všetkých vodičov, aby dôsledne rešpektovali pravidlá cestnej premávky a zvýšili opatrnosť," uviedli policajti.

Dopravné obmedzenia na ceste pod Strečnom budú pokračovať i v noci na nedeľu (3. 3.), a to v sobotu od 20.00 h do nedele do 8.00 h. Pri vykladaní betónových panelov bude na nevyhnutne potrebnú dobu uzatváraná premávka v obidvoch smeroch.

Nehoda v Košiciach, Zdroj: FB/Dopravný servis
Nehoda pod Strečnom, foto: FB/Polícia
Nehoda pod Strečnom, foto: FB/Polícia

Na ceste I/18 pod Strečnom vyhlásili 9. februára mimoriadnu situáciu pre riziko pádu skál. V úseku medzi skalami Margita a Besná došlo 7. februára k zosuvu svahu. Bol taký silný, že poškodil vozovku a potrhal krajnicu. Popadané skaly poničili dve vozidlá, pri udalosti sa nikto nezranil. V úseku je momentálne dopravným značením dočasne znížená rýchlosť v oboch smeroch.

AKTUÁLNE DESIVÁ NEHODA: Auto skončilo na streche v potoku, ďalšie štyri do seba vrazili na moste! (FOTO)
Nebezpečné a zároveň kuriózne momenty priniesla sobota (2.3.) v obci Nedožery-Brezany v okrese Prievidza. Po tom, čo auto skončilo v potoku pod mostom, na moste došlo k reťazovej havárii, informuje portál regiony.sk. K prvému incidentu došlo na... Čítať ďalej
02 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik