AKTUÁLNE DESIVÁ NEHODA: Auto skončilo na streche v potoku, ďalšie štyri do seba vrazili na moste! (FOTO)
02 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

Nebezpečné a zároveň kuriózne momenty priniesla sobota (2.3.) v obci Nedožery-Brezany v okrese Prievidza. Po tom, čo auto skončilo v potoku pod mostom, na moste došlo k reťazovej havárii, informuje portál regiony.sk.

K prvému incidentu došlo na hlavnom ťahu v obci dnes približne napoludnie. Vodič zišiel z cesty a auto skončilo prevrátene na streche v miestom potoku. Šofér sa údajne vyhýbal autu pred ním.

Zastavili autá pred ním a on to strhol do kanála,” uviedol Martin, ktorý neváhal a ihneď skočil do potoka, aby ratoval vodiča. Našťastie, nič vážne sa mu nestalo. “Vodič už je už vonku, v pohode. Vystresovaný, ale celý. Mokrí sme obaja,” dodal.

O čosi neskôr vodiči hlásia nehodu v obci opäť, tentokrát reťazovú. A to na rovnakom mieste. Na moste sa totiž zrazili hneď štyri autá. 

“Asi pozerali na auto v potoku,” poznamenala jedna z miestnych. “V Nedožeroch-Brezanoch na hlavnom ťahu sa zrazili 4 autá, rátajte s obojsmerným zdržaním,” upozorňuje vodičov aj Zelená vlna RTVS.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

POLÍCIA PÁTRA: Zmizla 13-ročná EMMA! Zúfalá rodina prosí o pomoc: NEVIDELI STE JU? (FOTO)
Pohotovostný pátrací tím (PPT) na základe žiadosti od rodiny vyhlásil pátranie po 13-ročnej Emme Horváthovej zo Senca. To, kde sa dievča nachádza, nie je známe. S prosbou o pomoc pri hľadaní sa pátrači obracajú aj na širokú verejnosť. Pátranie... Čítať ďalej
02 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik