Odišla veľká bojovníčka! Zomrela mladá slovenská MODELKA!
01 | 03 | 2024 I Gabriela Fedičová

Lucia (†31) z východného Slovenska, z Prešova bola krásna mladá žena. Nielen fotila, ale fotili aj ju. V deň jej narodenín ale nastala tragédia, ktorú nikto nečakal. Upadla do kómy. Z tej sa neskôr prebrala, ale situácia okolo jej zdravotného stavu nabrala veľký pád a bojovníčka nakoniec svoj boj prehrala. Lucia zomrela.  

Lucia mama vynikajúco rozbehnutú kariéru nielen ako modelka, ale aj ako fotografka. Život ju zavial až do Zámoria. Ale ľudia ju milovali aj za to, akým bola človekom. Dokázala si ich získať svojim vnútrom. 

Ako vraví jej najlepšia kamarátka Cherish, “Lucia bola anjel so zlatým srdcom a vždy bola nápomocná každému bez ohľadu na situáciu.”

V deň narodenín upadla do kómy

“Lucia, v deň svojich narodenín, vo veku 29 rokov skolabovala a dostala zástavu srdca, pri ktorej jej do mozgu prestal prúdiť kyslík. Tento nedostatok kyslíka viedol k vážnemu poškodeniu mozgu a zanechal Luciu vo vegetatívnom stave,” uviedla jej kamarátka Cherish, ktorá pre Luciu založila aj finančnú zbierku.

Chcela, aby sa Lucia dostala späť na Slovensko, kde by poďla jej kamarátky dostala lepšiu zdravotnú starostlivosť.

“Celá Luciina rodina žije na Slovensku a s rodinou by sme ju chceli dostať domov, aby dostala náležitú lásku, starostlivosť a podporu, ktorú si zaslúži,” vysvetlila vtedy v prosbe o pomoc.

Lucia sa nakoniec z kómy prebrala,ale ostala vo vegetatívnom stave. 

“Luciu neskôr presťahovali do opatrovateľského zariadenia, žiaľ, kvôli nedostatočnému poisteniu nebol najlepším miestom pre jej starostlivosť a došlo k nedbanlivosti,” podotkla Cherish.

Odišla veľká bojovníčka

Lucia bojovala roky. 

“Lucka, statočná bojovníčka nás opustila 26. februára 2024. Jej odchod zanechal v našich srdciach hlbokú prázdnotu,” oznámila na sociálnej sieti smútiaca rodina.

Milovanej Lucii venovali krásne slová. “Bola pre nás všetkých slnkom, ktoré rozžiarilo každý deň. Jej život bol plný zážitkov a zábavy, ktoré milovala. Svoje srdce otvorila svetu a svet si ju zamiloval. Teraz sa stáva naším anjelom, ktorý nás bude chrániť z neba,” napísali jej najbližší. Zároveň vyjadrili úprimnú vďaku všetkým, ktorí sa o Lucku starali a boli jej oporou.

Zdroj: gofundme.com

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik