Hlas ľudu: Tak čo, Šimečka, Valášek, Krúpa, dokuvikali ste? Berte šable, flinty
01 | 03 | 2024 I Mária Škultétyová

Trklo vás už konečne, že Fico mal pravdu? Že žiadne strašenie, ale mobilizácia síl na podporu Ukrajiny? Počuli ste Macrona? Počuli ste o koalícii pre rakety stredného a dlhého doletu? A že nie je  zhoda na vyslanie spojeneckých vojakov na Ukrajinu,  ale že vylúčiť nemožno nič, to ste počuli?

Pochopili ste, o čo ide? Že treba urobiť všetko pre porážku Ruska? Tak kto tu vlastne konšpiruje?

Prečítajte si, čo po samite hovorí Fico. On si nevymýšľa, on tam naozaj bol. Aj názor slovenskej vlády tlmočil. Slovensko nikdy nepošle svojich vojakov do vojny na Ukrajine. Rozumieš, Šimečka? A videl si, ako Macron  Fica privítal? Nie, nenechal ho stáť v kúte. To len vy ste strašili, že si ho vo svete nikto nevšimne. Vy konšpirátori!

Už ti došlo, že si klamal , keď si hovoril, že s Tomášom Valáškom ste vyvrátili klamstvá Róberta Fica? Aké klamstvá?  V čom klamal? Pochopil si už konečne, že to vy ste šírili klamstvá o tom, že žiadny spojenecký zásah na Ukrajine nebude? Kto tu šíri poplašné správy? Nie Fico, ale ty aj s tým svojím potkanom.

Aspoň v niečom si sa trafil. Nasadenie slovenských vojsk na Ukrajinu naozaj nehrozí. Veď to Fico ani nehovoril. Asi si bol hluchý, keď si nepočul, že vláda nebude súhlasiť s vyslaním našich vojakov do vojny. Lebo slovenská vláda podporuje mierové riešenie. Vieš?

Podľa vyjadrenia Róberta Fica v Paríži bola čisto bojová atmosféra podporujúca vojnu. Nepadlo ani slovo o mieri, čo ho osobne veľmi mrzí.

A zapíš si za uši, že aj toto povedal:

"Môžem potvrdiť, že sú krajiny, ktoré sú pripravené poslať svojich vlastných vojakov na Ukrajinu, sú krajiny, ktoré hovoria, že nikdy, medzi ne patrí aj Slovensko, a sú krajiny, ktoré hovoria, že tento návrh treba zvážiť.“

A ty Miško, keď chceš pomáhať, zavolaj Valáška, Krúpu aj Naďa a choďte spánombohom! Alebo vieš čo? Tam sa strieľa, zabíja. Radšej si zober si flintičku, čo ti tata z dreva vystrúhal,  a zavolaj aj kamarátov. Urobte si z novín, najlepšie z denníka N vojenskú čiapku a hrajte sa na vojakov. Zaraďte sa do jedného šíku, pochodujte a vyspevujte  si: My sme smelí vojaci, šable flinty máme.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Keď to vyzerá ako blbec, hovorí to ako blbec, tak je to Miško Šimečka
Povedať, že toto čudo na obrázku vyzerá ako blbec, to nestačí. Lebo keď niekto vyzerá ako blbec, správa sa ako blbec a hovorí ako blbec, tak je to blbec. A kto je na obrázku? No predsa on, sám veľký a spravodlivý bojovník proti Ficovi. Miško... Čítať ďalej
29 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME