Veľké odhalenie! Desivé slová vedcov
28 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Čerstvé údaje od spoločnosti Global Vaccine Data Network, ktoré analyzovali 99 miliónov ľudí hovoria o tom, že takmer všetky variácie vakcíny proti koronavírusu zapríčinili rôzne srdcové ochorenia. Podľa všetkého vyhlásenia o „pandémii srdcového zlyhania“, ktorá postihla celý svet, sú skutočnosťou. Nová správa hovorí o tom, že po vakcinácii proti koronavírusu narástol počet srdcových ochorení.

Vlani Daily Star uviedol, že špičkový inštitút v Japonsku zistil, že Covid má priami súvis s „oslabenou funkciou srdca“. Odborníci z inštitútu Riken tvrdia, že ľudia, ktorí prekonali koronavírus, môžu v budúcnosti dostať viacero infarktov myokardu.

Správa hovorí aj o tom, že pandémia Covid mohla významne zmeniť stav.

Ako sa ukázalo, očkovanie, ktoré sa vo veľkom množstve rozšírilo do sveta na vrchole pandémie je spájané so zlyhaním srdca. Výskumníci z Global Vaccine Data Network skúmali asi 99 miliónov ľudí. Ti boli očkovaní vakcínou od spoločností ako Pfizer, Moderna a AstraZeneca v ôsmich štátoch. Vakcíny a ich priamy kontext s týmito firmami študoval a uverejnil aj portál Forbes.

Pri výskume vyšlo najavo, že častejšie sa myokarditída – zápal srdcového svalu objavila u ľudí, ktorí boli očkovaní prvou, druhou a treťou dávkou mRNA vakcín od spoločností Pfizer-BiNTech a Moderna. Tí, čo boli očkovaní treťou dávkou AZ sú ohrození až 6,9 násobne zvýšeným rizikom perikarditídy, čiže zápalom srdcového svalu. Aby to nebolo dosť, tí, čo sa dali očkovať prvý a štvrtýkrát vakcínou od firmy Moderna, sú ohrození 1,7-násobným nárastom myokarditídy a 2,6-násobným nárastom perikarditídy.

Nebezpečenstvo ochorení srdca je zvýšené aj u mladších mužov

Austrálski zdravotníci tvrdia, že hoci funguje kontext medzi vakcínami a problémami so srdcom, nie je príliš vysoké a jeho výskyt je zvýšený skôr u mužov mladších ako 40 rokov, uvádza portál health.gov.au.

Správa bola vypracovaná v spolupráci s University of Auckland. Vedúca autorka, Kristýna Faksová, z Oddelenia epidemiologického výskumu povedala: „Veľkosť populácie v tejto štúdii zvýšila možnosť identifikovať zriedkavé potenciálne signály bezpečnosti vakcín. Je nepravdepodobné, že by jednotlivé lokality alebo regióny mali dostatočne veľkú populáciu na detekciu veľmi zriedkavých signálov."

Carlson po Putinovi vypustil ĎALŠIU BOMBU: Až 17 miliónov mŕtvych PO OČKOVANÍ proti covidu!
Publicista na voľnej nohe Tucker Carlson natočil, po posedení u prezidenta Putina v Moskve, ďalšie video. Tentokrát sa venoval očkovaniu proti covidu a prezentoval ohromujúce čísla. Čísla, na ktorých sa podľa svojich slov snažil ukázať, koľko ľudí... Čítať ďalej
25 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik