Prečo ten Harabin toľko kriči? (VIDEO)
29 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Národnému kandidátovi na prezidenta Štefanovi Harabinovi mnohí vyčítajú jeho špecifický prejav. Že „kričí“ sa nepáči nie len niektorým voličom, ale ani redaktorom. Ľudia sa pýtajú, prečo volí takýto spôsob komunikácie, veď od redaktora, ktorý sa s ním rozpráva, je vzdialený ani nie dva metre.

Jeho manželka, Gabika Harabinová na Facebooku vysvetľuje, že krik jej manžela nie je prejav hnevu voči spoludiskutérovi.

„Nedajte sa odradiť krikom môjho muža, národného kandidáta na funkciu prezidenta Slovenskej republiky. Vie byť tichým poslucháčom a je veľmi uvážlivý. Kričí, aby sa pravda neumlčala. Kričí, aby každý počul a vedel, kde je pravda,“ hovorí Harabinová.

Dokedy budú ohrozovať životy občanov podvodníci vo WHO?
Bývalý minister spravodlivosti, niekdajší šéf Najvyššieho súdu SR a občiansky kandidát na prezidenta Štefan Harabin vo svojom videu v tejto súvislosti pripomenul, že v Ženeve aktuálne prebieha rokovanie WHO o príprave pandemickej zmluvy.... Čítať ďalej
21 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.