Obrovská tragédia! PO OTVORENÍ DVERÍ MLADÍK VYPADOL Z IDÚCEHO VLAKU
27 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

Obrovská tragédia sa stala dnes na železničnej trati pri Cíferi. Mladý muž neprežil pád z vlaku na ktorom sa mali otvoriť dvere. Polícia hľadá svedkyňu, ktorá udalosť oznámila vlakvedúcej, prípadne ďalších svedkov, aby sa prihlásili na polícii a pomohli tak objasniť okolnosti tejto tragédie a poskytnúť odpovede nielen polícii ale aj pozostalým.

Železniční policajti vyšetrujú okolnosti a príčiny dnešnej tragickej udalosti, pri ktorej vyhasol život 22 ročného muža z okresu Trnava.

NA RÝCHLIKU SA OTVORILI DVERE

Podľa prvotných informácií sa mal mladík viesť v rannom rýchliku, ktorý smeroval z Martina do Bratislavy. Krátko po tom, ako vlak o približne 07:15 h ráno opustil Železničnú stanicu Trnava, sa mali doposiaľ nezisteným spôsobom otvoriť počas jazdy dvere a muž z idúceho vlaku vypadol. Žiaľ, pri páde utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

ÚMRTIE VYŠETRUJEME AKO USMRTENIE, informuje Polícia Slovenskej republiky

Policajti sa prípadom začali ihneď zaoberať a vo veci začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Polícia preveruje všetky okolnosti ako aj to, či k otvoreniu dverí došlo z technických príčin, alebo úmyselným konaním osoby.

Na miesto udalosti boli vyslaní aj policajti z tímu posttraumatickej intervencie, ktorí pomohli rodine obete pri zvládnutí tejto situácie.

Polícia hľadá mladú svedkyňu nehody z vlaku

Polícia žiada mladú svedkyňu, ktorá udalosť oznámila vlakvedúcej, prípadne ďalších svedkov, aby sa prihlásili na polícii a pomohli tak objasniť okolnosti tejto tragédie a poskytnúť odpovede nielen polícii ale aj pozostalým.

Svedkovia sa môžu ozvať na bezplatnom telefónnom čísle 158, priamo na Oddelení železničnej polície Trnava na čísle 096 110 2095, prípadne napísať súkromnú správu na náš FB Polícia SR - Trnavský kraj.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Hlas ľudu: Pani Vašáryová, ste bezcharakterný človek
Niekedy človek nerozumie logike útočníkov typu Magda Vašáryová. Na jednej strane vidí silnú základňu Ficových voličov, na strane druhej považuje Fica za nulu. A, samozrejme, nás, čo sme ho volili, do krvi pouráža. Pani Vašáryová, ste... Čítať ďalej
27 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik