Remišová pľula jedovaté sliny , prišla však studená sprcha (VIDEO)
26 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Po pondelkovom zasadnutí vlády Robert Fico (Smer-SSD) vyhlásil, že Slovensko nebude na bilaterálnej báze ponúkať Ukrajine možnosť spolupráce v podobe účasti slovenských vojakov na území Ukrajiny. Veronika Remišová (bývalé OĽaNO/Za ľudí) hovorí, že Fico len straší, lebo si už nevie rady, generál Viktorín pripomína, že odborníčka na všetko, ktorá sedela vo vláde, ktorá totálne odzbrojila Slovensko by sa mala venovať tomu, čo vie.

Slovensko nebude na bilaterálnej báze ponúkať Ukrajine možnosť spolupráce v podobe účasti slovenských vojakov na území Ukrajiny. Vyhlásil to premiér Robert Fico (Smer-SD) po pondelkovom rokovaní vlády. Na postoji, s ktorým ide Fico na rokovanie európskych lídrov do Paríža, sa zhodli aj koaliční partneri. Slovensko podľa jeho slov vylučuje prípadnú účasť slovenských vojakov na území Ukrajiny. Vláda bude rešpektovať, pokiaľ k tomuto kroku pristúpi niektorý z členských štátov EÚ a NATO.

Premiér vylúčil prípadnú účasť slovenských vojakov na území Ukrajiny
Slovensko nebude na bilaterálnej báze ponúkať Ukrajine možnosť spolupráce v podobe účasti slovenských vojakov na území Ukrajiny. Vyhlásil to premiér Robert Fico (Smer-SD) po pondelkovom rokovaní vlády. Slovensko nebude na bilaterálnej báze... Čítať ďalej
26 | 02 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Zúrivá Remišová

Premiér Robert Fico (Smer-SD) klame a straší ľudí svojimi vyjadreniami o prípadnej možnosti vyslať slovenských vojakov na územie Ukrajiny na základe bilaterálnej dohody. Tvrdí to predsedníčka strany Za ľudí a poslankyňa parlamentu Veronika Remišová.

Robert Fico odporným spôsobom klame a straší ľudí, keď tvrdí, že Slováci budú musieť ísť bojovať na Ukrajinu. Táto otázka nikdy nebola na stole a je to absurdné klamstvo, ktoré Fico používal na šírenie strachu a nenávisti, aj keď bol v opozícii," uviedla v stanovisku Remišová. Tvrdí, že Fico straší, aby prekryl to, že vláda napríklad nerieši vysoké ceny potravín a palív. Dodala, že vláda vystavuje Slovensko riziku izolácie a medzinárodnej hanby.

„A teraz, keď nevie riešiť problémy ľudí a jeho vlastní voliči už nesúhlasia s amnestiou pre zločincov, tak si vymyslel, že naši muži pôjdu bojovať na Ukrajinu, čo je odporná konšpirácia a hoax,“hovorí Remišová vo videu.

„Pán Fico, keď neviete a nechcete riešiť problémy ľudí, tak choďte od toho a ako bonus si zoberte so sebou ešte aj Danka a Pellegriniho,“ nechala sa počuť Remišová.

Studená sprcha od Viktorína

Jozef Viktorín konštatuje, že Veronika Remišová je „skutočne“ odborníčka na všetko. V súvislosti s Ukrajinou aj na obranu a bezpečnosť.

„Jej vyjadrovanie sa k tejto téme je potvrdením krátkej politickej pamäti. Tak to radšej pripomeniem: vaša vláda pani Remišová, znížila obranyschopnosť SR, znížila kapacity Ozbrojených síl SR a predala / darovala všetko pod heslom - čo máme to dáme Ukrajine!,“ pripomína Viktorín, podľa ktorého tým nikomu nepomohli, ale uškodili. Príde však podľa neho doba, kedy bude tieto amatérske kroky musieť minimálne vysvetľovať.

„Iba jedna moja rada pre Vás: držte sa radšej toho čomu rozumiete. Ak vôbec niečomu,“radí na záver aj Viktorín.

Trucovitosť Čaputovej nemá konca kraja (VIDEO)
Roman Michelko sa vo svojom príspevku na sociálnej sieti sústredil na najvýznamnejšie udalosti, ktoré sa stali počas minulého týždňa na našej politickej scéne. Jedno z nich bola aj toľko pertraktovaná novela trestného zákona, prezidentkou najprv... Čítať ďalej
26 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.