Boris Kollár vyšiel s pravdou von: KAJÚCNICI? ALE HO*NO! ZAS**TÍ SMRADI SCHOPNÍ VYMYSLIEŤ ČOKOĽVEK! (VIDEO)
27 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Gejovia, lesby, psychopati i inteligentní. Predseda hnutia Sme rodina a bývalý predseda Národnej rady SR Boris Kollár sa po odchode z funkcie veru nenudí. Rozhovory rozdáva „len taký fukot“. Po návšteve u Filipa Sulíka zasadol aj do hosťovského kresla podkastu Oski Barami. Tu sa venoval aj kolegom z NR SR. A tým teda naložil!

V podkaste poodhalil, že politici inej sexuálnej orientácie nie sú žiadnou výnimkou ani v slovenskom parlamente. Na adresu bývalých kolegov sa yjadril aj ďaleko ostrejšie. Potvrdil však jednu dlhé roky platnú klebetu. Hovoril tiež o kajúcnikoch, či o tom, prečo by politik nemal klamať.

Gejovia a lesby v politike

Podľa Kollárových slov aj skrytých, aj otvorených homosexuálnych politikov či političiek v slovenskom parlamente nie je málo.

„O tom sa vie, ale o tom sa nehovorí. Lebo to je každého súkromná vec,” hovorí Kollár s tým, že to v parlamente nie je podstatné. „Je na kažom, či to bude skrývať, alebo s tým vyjde na povrch,“ doplnil.

NECHUTNÉ VYZNANIE Borisa Kollára! Prezradil aj to, čo ste vedieť nechceli!
V puberte, či v mladosti si mnohí vyskúšali všelijaké „intímne dobrodružstvá“. Nevyhol sa im ani Boris Kollár (Sme rodina). Bývalý predseda parlamentu sa k nejakým z nich popriznával aj v relácii Filipa Sulíka. Tí, čo si pamätajú jeho priznania z... Čítať ďalej
22 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Psychopati, aj inteligenti

„V parlamente sú psychopati, úplní blbci, primitívi, ale aj veľmi inteligentní ľudia,”nešetrí bývalých kolegov Boris Kollár. Medzi ľuďmi sa roky traduje, že mimo poslaneckých lavíc sa aj z najnezmieriteľnejších nepriateľov stávajú normálni kolegovia. Keď s niekým roky sedíte v jednej rokovacej miestnosti aj niekoľko hodín, pohybujete sa v rovnakých priestoroch, poznáte sa aj trošku inak, ako len politicky. Preto nie sú výnimkou napríklad spoločné rodinné grilovačky.

O kajúcnikoch

Niektorým ľuďom z minulosti by sa radšej vyhol oblúkom. Nazýva ich „ľudskými špinami“, ľudia, ktorí sú schopní predať vás za judášsky groš. Pripomína, že aj v časoch jeho mladosti bolo „práskačstvo“, či udavačstvo najhoršie, čo mohlo byť.

Ľudovít Makó, Foto: TASR | O ľuďoch, ako Makó či Imrecze nemá privysokú mienku

„Dneska sú to kajúcnici. Ešte o nich píšu v Denníku N a vychvaľujú ich, lebo sú to tí dobrí kajúcnici. Ho.no. Sú to jedni zas...tí smradi, ktorí k vlastnému prospechu, aby sa nedostali do basy, tak sú ochotní si vymyslieť niečo, to sú tie najväčšie špiny,“hovorí Kollár.

Gašpar naložil bývalým vládam: DOCIELILI, ŽE SI NEDOKÁŽEME STRÁŽIŤ ANI NEBO NAD HLAVOU! (VIDEO)
SLOVENSKO DNES NEDOKÁŽE STRÁŽIŤ ANI NEBO NAD NAŠIMI HLAVAMI! Aktéri bývalej vlády, ktorí celú ekonomiku a bezpečnosť Slovenska zrazili na kolená, teraz pozerajú ako teľce na nové vráta. Skonštatoval to exprezident Policajného zboru a súčasný... Čítať ďalej
27 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Politici neklamú(?)

„Politik do kamery nikdy nebude klamať, keď je chytrý. Radšej sa vyhne tomu klamstvu a nepovie ho. Najhoršie je, keď vás nachytajú pri klamstve. Nesmiete sa nechať chytiť. To je konečná,” dodal Boris Kollár.

Rozhodne však neradí "všetko" písať do správ. SIS síce nepracuje tak, ako to vidíme v amerických filmoch, nešpehuje každého a všade, určitú mieru vlastnej bezpečnosti by sme si uchovávať mali. 

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik