Blaha vyzýva Šimečku a Krúpu: VEĎ SA UKÁŽTE, HRDINOVIA!
26 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

NIKDY NEPOŠLEME SLOVENSKÝCH VOJAKOV NA UKRAJINU! Západ nás ženie do tretej svetovej vojny. Od nedeľného večera sme všetci ako na ihlách - čo sa preboha chystá v Paríži? Takto opísal pocity koalície podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha. Zároveň varoval: Nič si nenahovárajme - reálne hrozí jadrový konflikt. Komentár smeráka prinášame v plnom znení.

Robert Fico dnes potvrdil, že niektoré západné krajiny chcú poslať na Ukrajinu svojich vojakov - následky nikto nedokáže dorátať. Nič si nenahovárajme - reálne hrozí jadrový konflikt. Doteraz viedol Západ proti Rusku zástupnú vojnu, nastupuje však nová fáza. Západ sa dostane do otvoreného a priameho vojenského stretu s Ruskom - to je už len milimeter od totálnej vojny.

Slovensko s týmto nechce mať nič spoločné. Žiadne zbrane na Ukrajinu, žiadni vojaci na Ukrajinu, žiadne zabíjanie. Namiesto eskalácie konfliktu, ktorú podporujú čoraz iracionálnejšie západné mocnosti, my voláme po prímerí a mierových rokovaniach. 

Jedno vieme sľúbiť - naši slovenskí mladí muži sa nemusia báť. Nedovolíme, aby išli umierať na Ukrajinu. Nikdy! 

Len si predstavte, že by ešte vládol Matovič s Korčokom a Naďom. Alebo že by vládol Šimečka s Valáškom a Krúpom. Už dávno by tu bola mobilizácia. V Paríži by poslušne odkývali všetko, čo by im Američania nakázali. Vojakov, zbrane, všetko. A Čaputová by od dojatia pobozkala americkú vlajku.

Našich slovenských mládencov by poslali na front, aby zabíjali Rusov. Vôbec o tom nepochybujem. Sú to vojnoví štváči a zapredanci. Ešte šťastie, že predsedom vlády Slovenskej republiky je dnes Robert Fico. Len vďaka tomu máme mier.

Premiér vylúčil prípadnú účasť slovenských vojakov na území Ukrajiny
Slovensko nebude na bilaterálnej báze ponúkať Ukrajine možnosť spolupráce v podobe účasti slovenských vojakov na území Ukrajiny. Vyhlásil to premiér Robert Fico (Smer-SD) po pondelkovom rokovaní vlády. Slovensko nebude na bilaterálnej báze... Čítať ďalej
26 | 02 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Ale ak Progresívci chcú tak veľmi bojovať, nech urobia to, čo im odporúča premiér Robert Fico - nech sa odpracú na front so samopalom v ruke. A nech dajú Slovákom pokoj. To nestačí pri lattečku mudrovať o vojne. Však sa ukážte, hrdinovia. Šimečka by sa zlomil napoly len pri pohľade na samopal a Krúpa by sa ani nezmestil do tanku.

Rusi by pri pohľade na vás umreli smiechom, vy trasorítky. Jediné, čo by ste dokázali, je ohádzať ich téglikami od kávy, ale rečí máte ako koza bobkov.

Nie, my nedopustíme, aby bolo Slovensko zatiahnuté do vojny proti Rusku. S týmto mandátom išiel premiér Robert Fico do Paríža. Ako posol mieru.

Modlime sa, aby tento konflikt neprerástol do veľkej vojny. Poslednej... Západ robí všetko preto, aby sa tak stalo. Šialenci! 

Posledné hodiny boli mimoriadne ťažké. Áno, v Paríži sa bude rozhodovať o bytí a nebytí. Držme palce Robertovi Ficovi - nech zachráni mier.

Remišová pľula jedovaté sliny , prišla však studená sprcha (VIDEO)
Po pondelkovom zasadnutí vlády Robert Fico (Smer-SSD) vyhlásil, že Slovensko nebude na bilaterálnej báze ponúkať Ukrajine možnosť spolupráce v podobe účasti slovenských vojakov na území Ukrajiny. Veronika Remišová (bývalé OĽaNO/Za ľudí) hovorí, že... Čítať ďalej
26 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik