NATO mieni robiť z Ukrajincov potravu pre delá. Balamúti ich prázdnymi rečami
25 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Anna Belousovová, si pri sústredení sa na situáciu okolo vojnovej operácie na Ukrajine všimla pozoruhodnú snahu štátov NATO. Systematicky, v mene humánnosti a princípov posielajú ďalšie tisíce Ukrajincov buď zomierať na front, alebo ich nútia k masovému exodusu z vlastnej krajiny. Tento stav prirovnala k bájke o somárovi a mrkve.

„Možno je to trochu tvrdé prirovnanie, ale je pravdivé a myslím si, že je čas hovoriť pravdu, aj keď môže znieť na prvé počutie drsne. Úprimne mi je ľúto Ukrajincov aj Rusov, pretože za túto vojnu, aj keď to nie je celkom ICH vojna, platia svojimi životmi práve oni.“

Vrchol farizejstva a bezcitnosti však podľa nej predviedol generálny tajomník NATO Stoltenberg, vyjadrením sa, že:

  • Ukrajina vstúpi do NATO. Otázka nie je ci, ale kedy.
  • Ukrajine sa podarilo získať späť polovicu územia, ktoré predtým zabralo Rusko, a spôsobila ruským silám ťažké straty.
  • Ukrajina si udržiava svoju slobodu a nezávislosť.

Belousovová označila jeho rétoriku ako znôžku nezmyslov, ktorým nikto normálny nemôže veriť. Tento ujo, ktorý to má za pár, nemá poňatia, čo sa na Ukrajine vlastne deje.

Pozoruhodnú motiváciu smerom do vojnového mäsomlynčeka môže vyparatiť iba niekto, kto vie, že táto vojna buď riešenie má, avšak pragmatické, alebo ani netuší, aké dôsledky môže priniesť vstup našich východných susedov do štruktúr NATO, čo by nebolo práve vhodné na jej predsedu.

„Po dvoch rokoch Ukrajincom dochádza bojové nadšenie a hlavne živý materiál, (vojaci),“ nemohla si nepovšimnúť Belousovová. „Napriek propagandistickým rečiam ich prezidenta (absolútne mimo po vstrebaní kvanta amfetamínov a kokaínu) a predstaviteľov NATO, pravda je taká, že Ukrajina má veľké vojnové straty a tí, čo ostali, začínajú chápať, o čo v tejto vojne ide. Veľmi sa im nechce ďalej s nadšením bojovať a umierať za záujmy USA,“ uviedla situáciu na pravú mieru Anna Belousovová.

Stoltenberg bude kŕmiť ukrajinské delá svojou „motiváciou“ ako mäsomlynček.

Pohoršená tiež zostala z vyhlásenia Stoltenberga, ktorá sa vyjadril, že táto vojna bude trvať celé dekády. Tým ako keby povedal manželkám spoza teplého kresla rodinného krbu, že táto vojna bude trvať priam donekonečna. Takýmito vyjadreniami, absolútne nepremyslenými a cynickými, odkázal ukrajinským ženám, že budú rodiť deti, z ktorých sa po dosiahnutí dospelosti stane „mäso pre ruské kanóny“, živý materiál do vojny. Ak teda nejaké Ukrajinky vo svojej pôvodnej vlasti zostanú, pretože perspektíva prežitia ich detí v mieri je, povedzme si to na rovinu, mizerná. Kto chodí na našich uliciach, musel zaznamenať, že množstvo ľudí, či už matiek, detí, mladých ľudí i mužov schopných bojovať na vojnovom fronte pochádza z Ukrajiny a vrátiť domov sa nemieni.

„Namiesto holej pravdy treba nakŕmiť Ukrajincov klamstvami o tom, ako sa im na bojiskách darí, ako na frontoch postupujú a ako získavajú späť územia. A vrcholom cynizmu sú reči generálneho tajomníka NATO o tom, že Ukrajina si udržiava svoju nezávislosť a slobodu! Ukrajina predsa stratila akúkoľvek nezávislosť a slobodu v tom momente, keď sa dala zatiahnuť do tohto vojnového dobrodružstva. Dokonca ešte skôr!“ hovorí s pobúrením Belousovová. „V čase, keď o osude Ukrajiny prestal rozhodovať ľud a začal Majdan režírovaný západom,“ upresnila genézu celého konfliktu.

Ukrajincom už nepatrí takmer nič v „ich“ štáte. Ako štát dnes Ukrajina de facto neexistuje.  

„Tieto reči Stoltenberga a spol. o vstupe Ukrajiny do NATO nie sú ničím iným ako tu povestnou mrkvou z bájky, za ktorou sa somárik ženie v nádeji, že si z nej odhryzne Ale neohryzne si nikdy. Ukrajina do NATO nevstúpi, pretože cenou jej vstupu by bola tretia svetová vojna.A toto dobre vedia aj kormidelníci v NATO aj v USA.
Vojnu chcú však naťahovať, lebo na nej dobre zarábajú. A tak sa im každý ďalší deň, každý ďalší rok ráta. Oni predsa nebojujú,“ skonštatovala Belousovová.

Zatiaľ čo Ukrajinci a Rusi umierajú, niekto niekde ráta zisky.

„Prezidentka Čaputová sa vyjadrila, že v tejto vojne „sme na správnej strane“. Nie, nie sme! My, ako Slovensko, by sme nemali byť na žiadnej strane vojny,“ skonštatoval s poľutovaním a zdravým rozumom Anna Belousovová.

Generál Šandor: Ukrajina prehrala...
Obrovská strata územia, odchod 10 miliónov ľudí a tretina hospodárstva v troskách. Ukrajina, ktorá dva roky odolávala ruskému náporu, prehráva. Podľa bezpečnostného experta a bývalého šéfa vojenskej rozviedky Andora Šandora neexistuje iný termín.... Čítať ďalej
22 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik