Hlas ľudu: Pánboh nás chráň od Korčoka! Je to farizej!!!
25 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Môj odkaz pre vás mladých je, aby ste sa venovali veciam s vášňou a angažovali sa v tom, čo má pre vás skutočný význam. Staršia generácia má dôveru vo vaše schopnosti a vy máte celý život pred sebou na to, aby ste pomohli zlepšiť život v našej krajine.

To je jedno z posolstiev Ivana Korčoka pre mladú generáciu.

Druhý odkaz mládeži, ktorú Hviezdoslav nazval držiteľkou rána, sa vytratil. Niet ho.

Stratilo sa krátke video, v ktorom sa Korčok rozpráva so študentmi. Nepamätám si, či to bolo na Gymnáziu v Snine, alebo niekde inde. Už to ani nezistím. Hľadala som ho po internete, nenašla som. Buď sa pod čiernu zem prepadlo, alebo sa vyparilo. Alebo len neviem hľadať.

Že havkáč Korčok je schopný všetkého, už vieme. Porušil zákon, aby hľadal voličov medzi mladými. Na stratenom videu im radí, aby išli do sveta, aby si tak splnili svoje sny a túžby. Možno by to potom ako prezident dokázal zúročiť v neprospech Ficovej vlády. Na, tu máš, Fico, si zlý hospodár, keď ti mladí utekajú preč!

Ale keď video vyšlo na svetlo božie, potom sa zháčil.

Uvedomil si, ako pred parlamentnými voľbami, rovnako protizákonne ako on, chodilo PS po školách, aby oblbovalo mladých. Niektorým sa dokonca „podarilo“ presvedčiť študentov o svojej hlúposti. Verím, že po tejto blamáži sa už Stohlová doučila, kedy vznikla ČSR a kto bol jej prezidentom. Také mozgy, čo nepoznajú históriu svojej krajiny by nám nechýbali. Nech si idú, keď ich Korčok posiela.

Lenže, hop, kate stoj! Korčokovi zasvietila kontrolka. Ficovi by síce svojimi radami mladým uškodil, ale zradil by svojich.

Odrazu si spomenul na to,  čo pred voľbami vybľakoval  nedouk Šimečka.

Že zo Slovenska odchádza až pätina študentov.  A to je druhé najhoršie číslo v krajinách OECD. Ale nemusí to tak zostať, ak z tejto témy urobíme prioritu, rozohňoval sa, mončičák.  A to nielen táto úradnícka vláda, ale aj všetky, čo po nej budú nasledovať. V PS spravíme všetko preto,  aby aj mladí ľudia videli na Slovensku svoju budúcnosť. Nezabudol ešte vychváliť Ódora, ktorý návrat mladých ľudí považoval za svoju prioritu.

Možno už vtedy sa Šimečka videl ako víťaz volieb, možno už vtedy uvažoval o Ódorovi ako lídrovi do eurovolieb.

A možno aj havkáč Korčok sa už vidí ako prezident. Pánboh nás chráň od neho aj od všetkého zlého!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Mainstream sa brodí v bahne a s*ačkách
Hovoriť o nezávislosti novinárov by nebolo fér. Bolo by to klamstvo. Lebo aj novinári majú názor. Vidíme to v politických debatách. Nemusia hovoriť, na ktorej strane stoja, svojím postojom k politikom jasne prezentujú svoje názory. Niektorí dokonca... Čítať ďalej
23 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME