Carlson po Putinovi vypustil ĎALŠIU BOMBU: Až 17 miliónov mŕtvych PO OČKOVANÍ proti covidu!
25 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Publicista na voľnej nohe Tucker Carlson natočil, po posedení u prezidenta Putina v Moskve, ďalšie video. Tentokrát sa venoval očkovaniu proti covidu a prezentoval ohromujúce čísla. Čísla, na ktorých sa podľa svojich slov snažil ukázať, koľko ľudí vakcinácia proti covidu zabila alebo trvalo zmrzačila. A pýta sa, prečo podobné dáta neprezentovala aj administratíva Joea Bidena, ktorá si udržuje prehľad napr. aj o tom, „koľko transgenderových kardiochirurgov existuje“. A to nie je všetko…

Plno klamstiev počas covidu, kto sa bude zodpovedať?

 

Tucker Carlson sa zase raz rozbehol a vypustil do verejného priestoru množstvo výbušných viet. Výbušných viet o tom, že počas covidovej pandémie údajne padlo toľko klamstiev, ktoré je ťažké po jej skončení držať v mysli, ale podľa Carlsona by sme tak mali urobiť „Už preto, že tí, ktorí ich vyslovili, stále zostávajú vo svojich funkciách.“ Konkrétne menoval bývalú riaditeľku Strediska pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) Rochelle Walensky. Faktom však je, že táto žena opustila post šéfky CDC v polovici roku 2023, čo už Carlson nedodal, informujú české Parlamentni Listy.

„Tá nám hovorí, že keby sa niekto aj napriek očkovaniu nakazil covidom, čo sa nestane, ale keby predsa len, tak už nenakazí nikoho ďalšieho,“ zaznelo od Carlsona, ktorý na potvrdenie svojich slov pustil jedno staršie video, na ktorom bývalá riaditeľka amerického CDC presne toto tvrdí. "Tieto údaje neboli zahrnuté do klinických štúdií, ale teraz sa objavili údaje, ktoré preukázali, že aj keby ste sa nakazili počas postvakcinácie, že chorobu nemôžete odovzdať nikomu inému," povedala Walensky.

„Prečo nebola obvinená zo spáchania trestného činu?“ spýtal sa Carlson. „No, to sa nikdy nestane,“ odpovedal si okamžite. „Ale, samozrejme, sa o pár rokov neskôr ukáže, že celá vec bola katastrofou svetových historických rozmerov. Budú o tom napísané aj knihy,“ dodal jedným dychom.

Pravda sa plíživo derie na povrch
Pfizer, BioNTech a Moderna na vakcínach zarobili miliardy, tvrdiac že ich látky sú bezpečné. Je to však skutočne tak? Pravda si hľadá cestu a prvé oficiálne výsledky sú na svete. Vedci totiž zverejnili zatiaľ najväčšiu štúdiu, ktorá sa zamerala na... Čítať ďalej
21 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Veľká historická tragédia

V tom čase bude podľa Carlsona možné povedať, koľko ľudí po očkovaní zomrelo alebo bolo trvalo zmrzačených. Tu sa odvolal na slová profesora Bretta Weinsteina, ktorý v rozhovore pred kamerou s Carlsonom vyhlásil, že na očkovanie proti čovidu "mohlo zomrieť až 17 miliónov ľudí po celom svete". „Nedávno som bol na konferencii v Rumunsku o covidovej kríze a tam sa veľa pracovalo na tom, aby sa rozkrylo, čomu vlastne rozumieme. Videl som vierohodný odhad, že na túto technológiu zomrelo niečo okolo 17 miliónov ľudí,“ povedal doslova profesor Weinstein. Brett Samuel Weinstein je americký podcaster, autor a profesor evolučnej biológie.

Americký moderátor a komentátor Tucker Carlson, zdroj: repro Twitter

Carlson sa spýtal, či sa dá v súvislosti s očkovaním proti covidu dá hovoriť o svetovej vojne. „Áno, absolútne. Toto je veľká historická tragédia,“ odvetil Weinstein.

„A najzaujímavejšie a najviac šokujúce je, že to vlastne nevieme, pretože sa zdá, že to nikto nesleduje, aspoň u nás, čo je úžasné vzhľadom na to, čo sleduje naša vláda. Bidenova administratíva vie presne, koľko transgenderových kardiochirurgov existuje. Vedú si prehľad s presnosťou nacistov. Ale koľko ľudí bolo zabitých alebo postihnutých covid vakcínou? To je im jedno. Takže tie čísla nesledujú. Takže to padá na ľudí, ktorí nepracujú pre americkú vládu,“ dodal Carlson.

 Carlson.

 

A hneď zmienil ďalšie meno. „Jedným z nich je človek menom Steve Kirsch, ktorý bol, mimochodom, dlhoročným sponzorom demokratov na MIT. Nie je to žiadny celoživotný pravicový extrémista. Podnikateľ. Ale teraz venoval svoj čas a dostatok energie tomu, aby zistil, čo presne covid vakcíny tejto krajine a svetu urobili. Je zakladateľom fondu pre včasnú liečbu covidu-19,“ zmienil Carlson.
Zistenia o vakcínach bol budíček

Potom sa Kirsch pripojil ku Carlsonovmu vysielaniu, poďakoval za pozvanie a za priestor prehovoriť a popísal, k čomu dospel. Povedal, že covid mu v podstate znemožnil ďalej podnikať v jeho odbore, a tak sa vrhol na štúdium včasnej liečby covidu. V nádeji, že nájde cestu, ako sa on sám a mnohí ďalší ľudia s ním budú môcť čoskoro vrátiť k svojej pôvodnej práci; a tak založil fond, v rámci ktorého bola skúmaná napr. vakcína, ktorej účinok sa mal prejaviť v 60 minútach. Americké dohľadové orgány ju označili za bezpečnú a odporučili občanom, že toto očkovanie je natoľko bezpečné, že by ho mal podstúpiť každý.

Aj keď Kirsch podľa vlastných slov už covid prekonal, povedal si vtedy – „prečo ešte neposilniť vlastnú ochranu?“ – a v marci 2021 sa nechal očkovať dvoma dávkami vakcíny od Moderny.

„Ale asi o mesiac neskôr som počul prvé hororové príbehy svojich priateľov. Počul som ich od jedného človeka, ktorý mal troch príbuzných, ktorí boli úplne zdraví, a všetci traja zomreli týždeň po tom, čo dostali vakcínu. Vtedy som si povedal, že to nie je možné. To je štatisticky tak nepravdepodobné, že sa to nikdy nemohlo stať, pokiaľ to bolo spôsobené vakcínou. A on povedal ‚áno, ale sú mŕtvi'. A o týždeň neskôr prišiel náš čistič kobercov na prehliadku a mal na sebe masku. A ja mu hovorím, nemusíte nosiť masku, mám dve vakcíny. Ale on mi odpovedal, že nebol schopný vstrebať dve dávky. Spýtal som sa ho, prečo, a on povedal, že po prvej dávke, dve minúty po prvej dávke, dostal infarkt,“ povedal Kirsch. Onen čistič kobercov vraj po podaní prvej dávky zostal na noc v nemocnici, čo sa mu dovtedy nikdy nestalo.

https://www.hlavnydennik.sk/2024/02/24/najvacsia-studia-o-ockovani-proti-covidu-odhaluje-skutocne-zdravotne-rizika

„A pre mňa to bol budíček, keď sa toto začalo diať v mojom okolí.“ Až infarkt jeho čističa kobercov a skutočnosť, že manželka onoho čističa kobercov mala podobné príznaky, vraj Kirsche donútila viac premýšľať.

„To ma donútilo pozrieť sa na veci pozornejšie a povedal som si – ‚niekto mi tu klamal, ale moji priatelia to asi neboli',“ pokračoval Kirsch v popise toho, prečo začal o očkovaní proti covidu pochybovať. A že preštudoval všetky dáta, ktoré sa mu dostali do rúk. Študoval úroveň nežiaducich účinkov, rovnako ako úmrtie. Chorobnosť a úmrtnosť. "Prekonalo to všetky možnosti, ktoré som predtým videl," konštatoval.

Facebook / Ministerstvo zdravotníctva SR | Ondrej Kandráč bol jednou z tvárí očkovacej kampane

Svojej žene povedal, že dáta hovoria tak jasne, že až vojdú do známosti, tak že sa s očkovaním proti covidu prestane behom dvoch týždňov. Dáta podľa neho ukázali, že ide o veľmi nebezpečnú vakcínu. Úrady podľa neho majú správy o toľkých nežiaducich účinkoch vakcín proti covidu, že ich je viac ako súčet všetkých ostatných varovných správ u iných vakcín. Podľa Kirscha išlo o 770 varovných signálov. U naozaj bezpečných vakcín sa dá povedať, že o nich nevyjde len jedno jediné varovanie. A podľa Kirscha bolo u covidových vakcín na stole hneď 770 varovných signálov. "Nie 3, ale 770," zdôraznil.

Operátori prijímajú množstvo telefonátov od rodičov: Chcú rady, ako znížiť deťom horúčku
Horúčku u detí možno doma znížiť bežne dostupnými liekmi, sprchou či zábalmi. Dôležité je takisto dieťa čo najviac hydratovať. Vyplýva to z odporúčaní Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR, ktoré zverejnilo vo videu na... Čítať ďalej
25 | 02 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik