TRAGÉDIA Mladý športovec SKOČIL pod kamión! O chvíľu tam auto zrazilo aj mladú ŽENU
24 | 02 | 2024 I Ivan Mihale

Život 24-ročného Ondreja z Giraltoviec na východe Slovenska vyhasol pod kolesami kamióna. Svedkovia naznačujú, že nešlo o nešťastnú nehodu, ale zúfalý čin mladého boxera.

Tragédia otriasla obcou v okrese Svidník vo štvrtok (22.2) popoludní. Ako informovala polícia, k incidentu došlo na ceste I. triedy z Giraltoviec na Francovce. Účastníkmi nehody boli 50-ročný Poliak, ktorý jazdil na nákladnom vozidle, a 24-ročný chodec z Giraltoviec.

Zrážka, ktorej vodič kamiónu už nedokázal zabrániť, mala fatálne následky. Pohľad na telo muža bol hrôzostrašný, telo bolo roztrhané, vravia svedkovia. “Chodec zraneniam na mieste podľahol, boli nezlučiteľné so životom. Vodič nákladného auta bol na mieste podrobený dychovej skúške, výsledok vylúčil u neho prítomnosť alkoholu,” informovala polícia, ktorá presnú príčinu a okolnosti nehodu naďalej vyšetruje.

Podľa slov miestnych malo ísť o samovraždu. Nasvedčujú tomu aj slová najlepšieho priateľa Ondreja, ktorý pribehol na miesto nešťastia. Mal zlé tušenie. “Psychické problémy, nedával to. Ja som bol jeho kamarát, ktorý ho držal a hovoril, nerob somariny,” uviedol pre TV JOJ. “Bol to boxer, bol to športovec. Chlapci ho videli, že ide tam, ale ja keby som bol s nimi a vidím, že ide tam, hneď idem za ním,” skonštatovali kamaráti nebohého.

Ešte v ten istý deň zrazilo ženu

Štvrtok bol v Giraltovciach akoby prekliaty. Ešte v ten istý deň, len o pár hodín neskôr po zotmení tam auto zrazilo ďalšieho chodca. Záchranné zložky tak boli v obci opäť v pohotovosti. “K dopravnej nehode došlo pri kostole, Fiat Punto zrazil ženu, opäť kolóny z oboch strán. Nešťastný deň, nenormálne niečo,” priblížil Adrián, jeden z okoloidúcich vodičov.

Zdroj: FB/A.J.

Zdroj: regiony.zoznam.sk

AKTUÁLNE VÁŽNA NEHODA Auto ZRAZILO chodca! Zasahujú záchranné zložky, doprava je OBMEDZENÁ
Len pred niekoľkými minútami sa v Nitre na Chrenovskej pri OBI stala desivá dopravná nehoda. Smerom na kruhový objazd zrazilo auto chodca. Na mieste zasahujú záchranné zložky, informuje portál regiony.sk. Podľa informácií portálu má byť chodec vo... Čítať ďalej
23 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik