Hlina z kravína: Nikto so mnou nechce diskutovať (VIDEO)
25 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Alojz Hlina (SaS) hovorí, ako sa generácie Hlinovcov venovali poľnohospodárstvu, kým neprišiel socializmus, no on sa vo svojom podnikaní k rodinnej tradícii vrátil. To, že je opozičný poslanec, člen výboru NR SR pre poľnohospodárstvo ho oprávňuje pýtať sa, s kým chce minister pôdohospodárstva chodiť do diskusií, keďže s ním, najpovolanejším, Takáč do diskusie ísť nechce.

Poslanec Hlina si sťažuje, že ani minister pôdohospodárstva, ani predseda výboru Huliak s ním do diskusii ísť nechcú. Pán Hlina zrejme spätne nepočúva diskusie, v ktorých je účastníkom, pretože by pochopil dôvod prípadnej neochoty ísť s ním do debaty. Pýta sa, či chce pán Takáč ísť do diskusie s Romanou Tabak. Tá vzápätí konštatuje, že keď bude mať pán Hlina schválených toľko zákonov, koľko ich prešlo jej, potom sa bude môcť zaoberať nápadom ísť do diskusie s ním.

Nechcú s ním diskutovať

„S kým? S Romanou Tabak? Naozaj, v pondelok mala byť na RTVS debata o pôdohospodárstve, na ktorú odmietol ísť aj Takáč, aj Huliak, v utorok mala byť debata v Slovenskom rozhlase o poľnohospodárstve, na ktorú odmietli ísť,“ konštatuje Hlina s teliatkom na rukách a dopĺňa, že debata sa odložila aj vo štvrtok. A tak sa Hlina posmešne pýta, či by mu v debate vyhovovala Romana Tabak. Podľa Hlinu je Takáč zbabelý a je vraj dobré, že poľnohospodári to budú vedieť.

Gyimesi o Karvašovej: Progresívna zbraň do eurovolieb síce nevie, ale povie
Na jednu z nových kandidátok do Európskeho parlamentu v radoch PS reaguje aj Gyorgy Gyimesi, podpredseda mimoparlamentnej Aliancie. Aj on si všimol rozhovor s Ľubicou Karvašovou pre Aktuality. Gyimesi ju označuje za novú progresívnu zbraň PS a... Čítať ďalej
24 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Ostrá odpoveď ex-poslankyne

„Pán poslanec hlina tu som! A mám vás všade bloknutého!" reaguje bývalá poslankyňa na Facebooku.

„Na vás platí to čo na Matoviča. Ignorácia & irónia. Vo vašich rokoch byť atrapou v parlamente po boku Cigánikovej a kopať za SaS ako bývalý predseda KDH, tak radšej pôjdem hríby zbierať,“ nenechala sa vyviesť z miery Tabak.

„Koľko z vašich zákonov bolo schválených? 0? Ak budete mať viac schválených zákonov ako ja a nerobiť plytkú deštruktívnu politiku a-lá Freddy Krueger, budem vás brať vážnejšie,“doložila na záver.

&set=a.276198277664885

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik