Progresívci nemajú nič iné na práci, iba škodiť Slovensku
23 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Progresívne Slovensko nemá čas na nič iné, iba na omieľanie jednej témy dokola. Či týmto rádoby politikom ide skutočne o dobrú vec, či chcú podkopať autoritu vlády alebo skrátka nevedia o ničom inom, to je otázka. Pravdepodobnosť je aj taká, že sa chcú iba zviditeľniť a ich priaznivci im na to skočia. Robia to však takou amatérskou formou, ktorá je im postupom času tak charakteristická, že je to až do očí bijúce. Predseda Národnej rady a kandidát na prezidenta Peter Pellegrini pre ich konanie nemá pochopenie.

Progresívne Slovensko si nevie uznať prehru v parlamentných voľbách a snaží sa krajinu, na ktorej jej tak „záleží“ očierňovať pred európskymi orgánmi. To je jedna z ich hlavných náplní práce. Trucovití neoliberálni poslanci v Europarlamente takouto „plodnou“ prácou Slovensku škodia. Dôsledky ich výčinov si odnesie celá republika, hoci svoju činnosť označujú ako ochranu právneho štátu na Slovensku.

„Viete, čo je najhoršie? Že Progresívne Slovensko vyzýva: „Zverejnite už Trestný zákon, už ho pošlite do zbierky..., hoci začína platiť až 15. marca, ale to, že očierňujú Slovenskú republiku, dokonca sa vyžívajú v tom, ako podnecujú jednotlivcov z Európskej komisie alebo niektoré európske orgány, aby začali proti Slovensku konať. Posielajú nám výhražné listy a robia všetko preto, aby Slovensku zastavili podporu regiónov,“ okomentoval trucovitosť progresívcov Pellegrini.

Peter Pellegrini dúfa, že jeho vyhlásenie vnímajú všetci riaditelia nemocníc, starostovia a primátori miest, ktorí plánujú opravy miest a výstavbu nemocníc. Verí, že jeho vyjadrenie sledujú aj poľnohospodári, aby si uvedomili, že Progresívne Slovensko robí všetko preto, aby svojej krajine uškodilo. Robia všetko preto, aby nás verejne urážali a udávali a vyprovokovali Európsku úniu k aktivite, ktorá nás môže iba ohroziť.

Slovenská koalícia pracuje intenzívne na komunikácii s Európskou úniou. Progresívci sa však iba strápňujú.

„Chcem uistiť občanov Slovenskej republiky, že tak minister Raši, ako aj podpredseda vlády Kmec, no i vláda ako taká budú intenzívne komunikovať s predstaviteľmi Európskej komisie a urobia všetko preto, aby k žiadnej takejto procedúre nedošlo,“ uistil o svojej snahe prospieť všetkým občanom našej krajiny Peter Pellegrini.

Zároveň sa predseda parlamentu vyjadril, že sa neskryte čuduje, ako je možné, že niekto pošle vláde listy, v ktorom jej člena žiada, že je to „dôverná komunikácia, ktorá má prebiehať na úrovni komisára a ministra, aby sa tieto problémy vyjasnili“, pričom zároveň progresívci mávajú priamo pred nosmi eurokomisárov a v Europarlamente práve týmito „dôvernými dokumentami“. Ich správanie hovorí o tom, že konajú absolútne amatérsky a svojou prácou iba dokazujú, že niečo v ich konaní, takpovediac, nefunguje...

Europoslankyňa: PÁN ŠIMEČKA JUNIOR, PRESTAŇTE KLAMAŤ A STRAŠIŤ
"Od vzniku tejto vlády vykrikujete nezmysly a strašíte. Osobne som sedela na stretnutí s novinármi, kde Vaši kolegovia trieskali o tom, že musíme urobiť všetko pre to, aby Eurokomisia zastavila eurofondy pre Slovensko, lebo “to je jediné, na čo... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik