Sloboda sa stala bolestivou jazvou na tvári Slovenska. Kotleba to ostro pripomenul Matovičovi (VIDEO)
23 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Pri kritike zo strany Mariána Kotlebu na adresu Igora Matoviča, kde sa ho nebál označiť za šialenca, jeden druhému pomerne ostro kontrovali a vyjadrovali sa na vzájomné vyhlásenia o pandémii Covid v nie príliš lichotivých intenciách. Igor Matovič označil ako „odborník“ v pandemickej tematike Kotlebu ako šuplikanta, takpovediac. Kotleba sa ale nebál kontrovať.

„Ja som nikomu peklo zo života neurobil,“ ohranil sa Kotleba voči urážkam zo strany Matoviča. „Vy ste zatvárali ľudí doma, vy ste ich prenasledovali, vy ste im nedovolili stretávať sa s blízkymi. Nedovolili ste prísť do nemocnice za ich blízkymi, keď umierali. Počas vašej vlády dostávali kokteil, po ktorom ich odnášali do nemocníc v cínových rakvách,“ kontroval Kotleba. „Nerobte si z toho zábavu. Pretože vy ste boli premiér. Vy máte zodpovednosť. Vy ste mali zodpovednosť za týchto ľudí, ukázali ste im, ako im dokážete zobrať základné ústavou chránené občianske práva. Dodnes sa im nikto z vašej vlády neospravedlnil,“ dodal.

Matovič situáciu okolo pandémie označil ako „otázku rebríčka hodnôt“. Ľudí, ktorí sa zaujímali o svoje súkromie označil za sebcov a ostatných za ich obete. Ľudí, ktorí očkovaním vraj chránili ostatných, čo štatistiky absolútne popreli hovorí ako o uvedomelých, ostatných obviňuje z úplnej bezohľadnosti, pretože vraj popierali existenciu covidu.

„Ak tu pán Matovič hovorí o zabíjaní, mal by vedieť, že je osobou, ktorá vzbudila strach tým, že sa báli, či neprídu o prácu, pretože sa do nej nemohli dostať, pretože neabsolvovali test,“ pripomenul Matovičovi Kotleba situáciu, keď zamestnávatelia nútili svojich zamestnancov do testu na covid, pretože ak by tak neurobili, dostali by automaticky výpoveď. Marián Kotleba označil hrôzovládu Matoviča, bezohľadného narcistu za skutočného fašistu, šliapajúceho na všetky práva, bez akéhokoľvek náznaku empatie.

Hranie sa Matoviča za spasiteľa národa je z pohľadu Mariána Kotlebu tragikomické. Pretože dnes sa už dobre vie, že očkovanie nezabezpečilo nikomu žiadnu slobodu ani ochranu pred chorobou a oslabovalo práve tých slabých, ktorých tak nemotorne obhajoval Igor Matovič.

Pravda sa plíživo derie na povrch
Pfizer, BioNTech a Moderna na vakcínach zarobili miliardy, tvrdiac že ich látky sú bezpečné. Je to však skutočne tak? Pravda si hľadá cestu a prvé oficiálne výsledky sú na svete. Vedci totiž zverejnili zatiaľ najväčšiu štúdiu, ktorá sa zamerala na... Čítať ďalej
21 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Dodnes totiž pretrvávajú negatívne následky po vakcinácií u mnohých z tých, ktorí podľahli tyranii Matovičovej vlády a boli donútení podstúpiť opatrenia, ktoré nespeli k ničomu pozitívnemu. Ani očkovanie totiž nezabránilo tomu, aby tí, čo ho absolvovali, boli uchránený od pandémie Covidu. Bolo neefektívne a zostane po ňom iba jazva na tvári slovenskej histórie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik