Podpredseda parlamentu: OPOZÍCIA TO ZASE DÁVA NA ÚPLNÝCH ÚBOŽIAKOV
22 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

"Opozícia nemá svoje dni. Tak veľmi sa snažia a vždy z toho vyznejú ako úplní úbožiaci," myslí si podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD).

Názor Ľuboša Blahu, zverejnený na sociálnej sieti Telegram preberáme v plnom znení.

Včera chceli zneužiť 6. výročie smrti Jána Kuciaka na mobilizáciu svojich voličov do prezidentských volieb - a bum, vyšlo z toho, že ten ich Korčok celé mesiace po smrti Kuciaka slúžil vláde Smeru. Ups.

Namiesto dôstojnej pietnej spomienky tam nabehol pavian Stanke, ktorý tam vrieskal ako na deathmetalovom festivale. Pieta asi ako na koncerte Cannibal Corpse.

Úspechom je už vôbec to, že smädný Richard na miesto dorazil - naposledy ožratý za volantom napálil svoje luxusné auto do ostrovčeka na kruhovom objazde. Na zdravie, Richard. 

Je len, že toto sú hrdinovia "Slušného Slovenska" - prezliekač kabátov Korčok a uvrieskaný nervák, ktorý jazdí opitý a ohrozuje okolie. 

Kvôli šmyku Andreja Danka tu tri týždne robili hystériu, lebo sa zranil úbohý semafor, ale ožratý Stanke je pre nich najväčší geroj. Pokrytectvo na entú.

Netreba si ich všímať - im nezáleží na Jánovi Kuciakovi, oni len potrebujú hromozvod pre svoju nenávisť. A zneužívajú na to jeho pamiatku. Dosť smutné.

Čaputová sa vďaka Kuciakovej vražde dostala do prezidentského paláca. Zhodou okolností pár týždňov pred touto vraždou vzniklo Progresívne Slovensko a bum, chvíľku na to prišla rozbuška pre majdan. Aké užitočné...

Je strašné, že ešte aj 6 rokov po smrti dvoch mladých ľudí na ich hroboch tancujú pokrytci a oportunisti ako Korčok, Čaputová či Stanke. Hyeny.

Dnes uvidia skutočný autentický protest. Za Slovensko. Farmári sa oprávnene búria proti šialenej politike EÚ, ktorá im ničí živobytie. Lebo Ukrajina.

A kandidátka PS do Europarlamentu Karvašová farmárom bezočivo odkazuje, nech si zvykajú. Ukrajinci im zničia biznis, tak nech si hľadajú inú robotu - takto to chce PS-ko. To čo je za aroganciu?!

My stojíme na strane farmárov a odmietame protislovenskú a protifarmársku politiku Bruselu. To, kam doviedla Leyenová úniu, je jedna veľká katastrofa.

Riešia len Ukrajincov a kašľú na Slovákov. Kvôli svojej nenávisti voči Rusku nechajú vyhladovať Slovákov - a toto podporuje PS.

Nechcem im boriť sebavedomie, ale Rusko neporazia. Už to vidí každý. A nepomôže ani to, keď budú strácať nervy.

Biden to dal na profesora Pročka a vulgárne odkázal prezidentovi Vladimírovi Putinovi, že je "šialený sukin syn". 

O šialenosti by som pomlčal, keď si nevieš spomenúť ani na to, akého štátu si prezident - ale prepáčte, toto sú spôsoby amerického prezidenta? Ako opitý pohonič v lokálnom šenku. Strašná hanba.

"Fakt nemajú svoje dni. Opozícia ani ich bossovia. Prehrávajú a ich nervozita rastie. Na všetkých frontoch," 

E. Tomáš: Ľuďom zasiahnutých zemetrasením sme pripravení poskytnúť pomoc
Ministerstvo práce je pripravené poskytnúť pomoc ľuďom zasiahnutých štvrtkovým zemetrasením na východe Slovenska. Deklaroval to šéf rezortu Erik Tomáš (Hlas-SD). Stanovisko TASR poskytol odbor komunikácie Ministerstva práce, sociálnych vecí a... Čítať ďalej
22 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik