NECHUTNÉ VYZNANIE Borisa Kollára! Prezradil aj to, čo ste vedieť nechceli!
22 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

V puberte, či v mladosti si mnohí vyskúšali všelijaké „intímne dobrodružstvá“. Nevyhol sa im ani Boris Kollár (Sme rodina). Bývalý predseda parlamentu sa k nejakým z nich popriznával aj v relácii Filipa Sulíka. Tí, čo si pamätajú jeho priznania z relácie K-Fun spred pár rokov, sa však pri tomto budú červenať, ako 17-ročná dievčina pri pohľade do mužskej sprchy.

Pred 25-timi rokmi sa Kollár priznal ku kadečomu zo získavania erotických skúseností, aktuálne sa ku kadečomu popriznával u Filipa Sulíka. S maximálnou slovnou otvorenosťou nemala problém ani Kollárova najstaršia dcéra, ktorá o otcovi vyvrátila jednu veľmi nechutnú klebetu.

Spomienky z mladosti

V relácii K-Fun, ktorú kedysi moderovali páni vystupujúci pod menami „Dr. Vagimír“ a „Docent Hormón“ sa preberali mnohokrát veľmi háklivé témy. Jedným z „odborných hostí“ bol aj Boris Kollár. Pred 25-timi rokmi o sebe prezradil pár pikantných vecí. Napríklad aj to, že s alkoholom sa „posteľové výkony“ veľmi nedá podávať.

„Všetci moji spolužiaci na gymnáziu, nerobili nič iné len organizovali nezmyselné žúry, po chatách po bytoch, kde bolo, čo voľné a snažili sa  strašným spôsobom baby ožrať, aby boli povoľné, čo absolútne nefunguje. Týmto spôsobom to nejde,“dával „školenie“ mládeži Kollár.

„Raz sme to skúšali, ale väčšinou odpadávali, vracali, na to už nie je dobrý pohľad. To je, jak, keď s takým vechťom ideš súložiť…minule sa mi raz stalo, teda minule. Bolo to dosť nepríjemné, bola to taká mŕtvolka…tak som sa zahral na nekrofíliu, som to tam rozbalil. Bolo to aj s nejakým zvratkom, ale to sa dá prežiť, samozrejme,“ uzatvoril Kollár svoje divoké spomienky pred 25-timi rokmi.

Vážení, Kollár už predviedol kadečo, ALE TOTO...?!?
Puberta plieskala s každým z nás, čo si budeme, však ... K tej svojej sa v relácii vo vlastnom rádiu priznal aj súčasný predseda Národnej rady, Boris Kollár. A hormóny s ním teda nie že mávali, ale priam mlátili. V legendárnej relácii doktora... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Fikiho hosť

Fiki je prezývka, pod ktorou vystupuje na internete Filip Sulík, syn politika Richarda Sulíka (SaS). Ten si do svojej relácie Fiki Unchained pozýva rôznych hostí, s ktorými sa rozpráva na rôzne, aj veľmi háklivé témy. Pri „multioteckovi“ Borisovi Kollárovi to nemohlo skončiť inde, ako pri erotických témach. Keď sa Fiki opýtal Kollára, či počet žien, ktoré prešli jeho posteľou, prekročil tisícku, zaznela jednoznačná odpoveď: „Určite!“

Čudný vkus

Kollár priznal, že v USA si vyskúšal aj milenku s veľkosťou niekoľkých XL.

„Ale že, no skriňu! Ale to bolo v Spojených štátoch,“ prezradil Kollár s tým, že to vyskúšal len zo zábavy. Kollár sa priznal, že čím má žena škaredšie prirodzenie, tým viac sa mu páči.

Dievka sa mu „potatila“

Boris Kollár je ešte viac, ako jeho eskapády známy tým, že má takmer (alebo minimálne?) 20 potomkov. Vo Fikiho relácii sa nedávno ukázala aj najstaršia z Kollárových dcér, 22-ročná Alexandra Horňáková.  Tá pred časom šokovala randením s indickým miliardárom, ale aj veľmi otvoreným prístupom k diskusiám na intímne témy.

Kyslá kapusta obsahuje viacero látok prospešných pre zdravie človeka
Kyslá kapusta obsahuje viacero vitamínov či minerálov prospešných pre zdravie človeka. Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) Bratislava na to poukázal na sociálnej sieti. Kyslá kapusta je bohatá najmä na betakarotén a vitamín C, minerálne... Čítať ďalej
19 | 02 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Vyvrátila veľmi nechutný mýtus

Dokázala to v relácii, kde vyvrátila jeden z veľmi nevkusných mýtov, ktoré sa o jej oteckovi rozprávajú. Ten hovorí, že kým si dámy na sklenenom stole vykonávajú veľkú potrebu, pán bývalý predseda parlamentu sa tomu spod stola prizerá. Saša s kľudom Angličana to vyvrátila, ako klebetu – sklenený stôl jej otec nikde nemá. Toto je však podľa nej praktika, ktorú si platia niektorí bohatí Arabi.

Dámy a páni, čítali ste priznanie expredseda parlamentu, hrdého predsedu konzervatívnej strany Sme rodina.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik