KÁDROVÁCI Z DENNÍKA N zaútočili na RYTMUSA! Raper odmieta poklonkovanie (VIDEO)
22 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Mediálna „elita“ z Denníka N sa vyjadrila na adresu Patrika Vrbovského, celebrity slovenského rapu tiež známeho ako Rytmus, že sa vo svojich textoch vyjadruje k politickým témam a nevelebí tých, ktorí sú ich miláčikmi. Rytmus ale nikdy nepatril k tým, ktorí poklonkujú ktorejkoľvek politickej garnitúre, vždy vyjadrí svoje pocity otvorene a veľmi drsne.

„V minulosti sa Rytmus k spoločnosti a politike takmer vôbec nevyjadroval, no teraz to prišlo. Keď v predvolebnej ankete vyhlásil, že ide voliť Komunistickú stranu, to sa ešte dalo brať ako svojský humor. Keď však začal komentovať dianie na Ukrajine, to už vôbec vtipné nebolo,“ sťažuje sa progresívno-liberálny dezinfoweb.

Ak by „objektívni“ redaktori dezinfowebu z Denník N sledovali tvorbu Patrika Vrbovského podrobne a dlhodobo, zistili by, že sa k sociálnej téme, problémom v spoločnosti nebál nikdy vyjadriť. Dalo by sa dokonca povedať, že bola hlavnou náplňou jeho textov. Ale o tom totalitné periodikum evidentne nič nevie.

Denník N cíti „pohoršenie“ po prekádrovaní textov aj v prípade kolegu Rytmusa, Majka Spirita Nový človek 2.0. Ten na ňom analyzuje dojmy o súčasnej spoločenskej realite. Vybudzuje sociálnu sebareflexiu na krajnú mieru. Kritizuje progresívno-liberálne panoptikum, ako ho označila aj poslankyňa Europarlamentu Monika Beňová. O hodnotách tohto politického spektra hovorí ako o antidemokratických, hatiacich slobodu, postrádajúcich ľudského hodnoty, skutočnú lásku a solidaritu, prospievajúcu celej spoločnosti.

Progresívci chceli rovnako naložiť i Rytmusovi. To sa ale poriadne sekli

Patrik Vrbovský alias Rytmus vydal radikálny album bojujúci proti neoliberálnej filozofii. Farizeji z Denníka N však na jeho adresu prskali síru a oheň. Na ich chovanie má však Patrik Vrbovsky vyvinutý pevný pancier.

Kádrováci z Denníka N sa ohradzujú voči tomu, že sa Patrik venuje politike.

Hoci jeho najsilnejšou témou je dnes predovšetkým rodičovstvo a najslabšou konšpirácie, nezabudne sa vyjadriť aj k tomu, čo postrehol v oblasti politiky a spoločenského diania.

Oliver Rehák pri recenzovaní albumu Bengoro II. zdôraznil, že „Skupina Kontrafakt vypredala najväčšie haly v Česku aj na Slovensku a jej najznámejší člen má na to potenciál tiež. Otázka je, aké posolstvo chce veľkému publiku odovzdať,“ komentuje tvorbu neoliberál s klapkami na očiach, Rehák. Podotkol, že v minulosti sa vyjadroval k politike a sociálnym témam v menšej intenzite ako sa to hodí progresívcom dnes. Tak to ale u „hudobných kritikov“ chodí. Sú to pseudointelektuáli, ktorí radi teoretizujú, ale v princípe o hudbe nevedia vôbec nič.

Kritike od neoliberálnych médií sa skrátka Patrik Vrbovský alias Rytmus nevyhol

Vydal nový NELIBERÁLNY album a poriadne zaň od liberálov schytal. Isté je jedno. Ak by spieval a tancoval tak, ako to vyhovuje bratislavskej kaviarni, tlieskali by mu priam horúčkovite. Takto si ale ich priazeň rozhodne nezíska. Preto sa falošnou sústrasťou kádrováci z Denníka N vyjadrujú k jeho tvorbe v tých intenciách, že „... je naozaj smutné, keď hudobník – infulencer na svojich sociálnych sieťach v čase najintenzívnejšieho bombardovania susednej krajiny zdieľa memečká vykresľujúce jej prezidenta Zelenského ako narkomana drankajúceho zbrane a peniaze,“ vyjadril si Rehák vo svojom článku.

Zelenskyj frčí na amfetamínoch. Denník N na takéto komentáre však reaguje podráždene

O tom, že Zelenskyj, ktorý už v poslednej dobe prekročil hranicu zdravého rozumu a o fakte, že berie povzbudzujúce prostriedky už pomaly nikto nepochybuje. Je to verejné tajomstvo, ktoré už nebude dlho tajené. Patrik Vrbovský si neodpustil ani ironickú poznámku na adresu liberálnych médií keď povedal, že sa „... vopred ospravedlňuje všetkým liberálno-progresívnym médiám za to, že si dovolí mať iný názor, aký by chceli, aby mal...“

„Keď jedna krajina otvorene zaútočí na druhú na jej vlastnom území, faktom je, že agresorom je tá prvá. Myslieť si niečo iné neznamená mať iný názor, ale mýliť sa alebo klamať. Rôzne názory môžu byť napríklad na to, či je nejaká pesnička dobrá,“ zaútočili na adresu Rytmusa publicisti z Denníka N.

Oliver Rehák, „objektívny, apolitický a nezaujatý žurnalista“ má v Denníku N na starosti kultúrnu rubriku. V minulosti pracoval pre týždenník Domino Fórum, v rokoch 2003-2014 bol redaktorom a vedúcim oddelenia kultúry v Sorosovom denník SME.

Naskytá sa tu však jedna dôležitá, až rečnícka, otázka. Ak na Ukrajine prebieha také urputné bombardovanie, prečo ponúkajú turistom zájazdy na územie, tak postihnuté bombardovaním... Že by na tento ich prehrešok zabudli, keď je to najviac vhodné?

BIDEN SA VYJADRIL O VLADIMÍROVI PUTINOVI A TAKTO HO OZNAČIL
Biden označil Putina za šialeného sukinho syna, informuje The Guardian. Americký prezident Joe Biden označil v stredu šéfa Kremľa Vladmira Putina za sukinho syna. Biden sa takto o Putinovi vyjadril počas krátkeho príhovoru na podujatí v San... Čítať ďalej
22 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok