"Neslušne, ale rázne." To je skutočné heslo Korčokovej predvolebnej agendy (VIDEO)
21 | 02 | 2024 I Dušan Janek

„Neslušne, ale rázne proti Slovensku...“ zhrnul skutočnú podobu agendy Ivana Korčeka minister vnútra Matúš Šutaj Eštok. Jeho slová potvrdzuje aj obraz, ktorý možno vidieť na „apolitických“ pochodoch za vraj ochranu právneho štátu, kde ide o všetko, len nie o naozajstné právne hodnoty... kto bol a mal otvorené oči, ten mohol posúdiť sám.

Prezidentské voľby sa konajú už o mesiac a málo navyše. To, čo ponúkajú najsilnejší kandidáti na post hlavy sa však tak diametrálne líši, že to zatiaľ v histórii takýchto volieb snáď ani nebolo viac zreteľné.

Peter Pellegrini preferuje pokoj a skutočne kreatívnu, produktívnu formu rozhodovania a vládnutia. Stojí si za tým, že každý občan má právo na dôstojnosť a obhajobu svojich záujmov.

Ivan Korčok hovorí o „protiváhe“ voči súčasnej vláde. Protiváha je eufemizmus pre natruc podnik a hádzanie polien pod nohy komukoľvek, koho názory sa nepáčia tým, ktorý z tohto anonymného politika urobili „osobnosť.“ Jeho slušnosť a ráznosť však v konečnom dôsledku nebude mať žiadny produktívny dopad na Slovensko a občanov Slovenska. Svoju slušnosť a ráznosť si predstavuje Ivan Korčok veľmi osobito. Podsúva alegorickú propagandu, plnú nevkusných a nevhodných metafor, pričom by si mal uvedomiť, že toto napádanie a osočovanie sa nehodí na nikoho viac, ako na neho samotného.

„Najprv sa nám predstavil videom so psom, v ktorom úplne nevhodne dehonestuje svojho najvážnejšieho protikandidáta,“ skonštatoval Matúš Šutaj Eštok. „To bolo všetko možné, len nie slušné... Potom si za cieľ svojej kampane vybral dospievajúce deti a začal svoju kampaň viesť na stredných školách. O tom však slovenské zákony jasne hovoria, že takáto kampaň je protizákonná,“ vyjadril sa zreteľne minister vnútra, ktorý o zákonoch niečo vie a neriadi sa heslom účel svätí prostriedky. Korčok však dobre vie, že často práve deti donútili voliť svojich starších členov rodiny tých, ktorí ich totálne obalamutili a indoktrinovali. Kto bol vo volebným miestnostiach počas parlamentných volieb si obraz musel urobiť sám. Takéto protiprávne konanie označil minister vnútra za rázne, ale rozhodne nie slušné.

„Prezident Slovenskej republiky skladá po svojom zvolení sľub, ktorého posledná veta znie: „Svoje povinnosti budem vykonávať v záujme občanov, zachovávať i obhajovať ústavu a ostatné zákony,“ pripomenul na adresu Korčokovho porušovania zákonom Matúš Šutaj Eštok. „Ako máme pánu Korčokovi veriť, že bude obhajovať zákony, ak ich už v kampani priamo porušuje.

Ivanovi Korčokovi sa nedá veriť, že bude obhajovať zákony, keď ich porušuje už teraz. Svojim posledným vyhlásením dal tiež najavo, ako si predstavuje slovo „rázne“. Navrhnutie, aby naša krajina stratila právo veta v Slovenskej únii, aby to posilnilo záujmy Európskej únie, nie Slovenska neprejavil vlastenecké cítenie.

Salto mortale KDH s Korčokom: BEZBREHÁ PODPORA NÁSILNÉHO PROGRESIVIZMU (FOTO)
V sobotu, 17. februára zasadala Rada KDH na svojom zasadnutí okrem iného schválila aj to, že KDH podporí v prezidentských voľbách Ivana Korčoka. Ten síce kandiduje ako občiansky kandidát vďaka vyzbieraným podpisom, no od začiatku sa profiluje a je... Čítať ďalej
20 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Ivan Korčok - zástanca straty suverenity Slovenska v Európskej únii.

Ak by stratilo Slovensko právo veta, čím by sa stalo hračkou v rukách eurogigantov, nemohlo by napr. bojovať proti nelegálnej imigrácii. Ak bude právo veta, ktoré ochráni každý štát pred prijatím nariadení, ktoré mu nevyhovujú porušené, nemáme možnosť sa vysloviť ani voči prílivu imigrantov do našej krajiny. Následne, ak nám ostatné členské krajiny prikážu prijať nelegálnych migrantov, čím sa ich otvorene si povedzme zbavia, nebudeme sa môcť proti takejto situácii brániť. Ivanovi Korčokovi je to evidentne jedno.

Bývalý úradnícky premiér a dnes top člen kandidátky progresívcov nám za svojho pemiérovania neustále tvrdil, že si Slovensko musí zvyknúť na prílev nelegálnych imigrantov. Lebo, podľa jeho slov, tadiaľto iba prejdú a bude dobre... Náklady a nebezpečenstvá s tým spojené ho absolútne nezaujímali.

„Mám na to úplne opačný názor,“ zdôraznil minister vnútra. „Preto jedným z mojich prvých krokov vo svojej funkcii bola rozsiahla akcia proti nelegálnym migrantom a pašerákom.“

Staneme sa smetným košom Európskej únie? Liberálnej podržtaške sa takáto predstava neprieči

Hoci priaznivci opozície jeho snahu zosmiešňovali, výsledky tejto práce sa v konečnom dôsledku ukázali ako veľmi pozitívne. Migranti sa nám začali vyhýbať a nestali sme sa tak fackovacím panákom štátov, ktoré ich nám sem húfne vpúšťali. Však čo, Slovensko a jeho Ódorovská vláda si nad týmto negatívnym javom dosiaľ zatvárala zhovievavo oči.

Slovensko protimigračnou politikou dalo jasne najavo, že sa samo rozhodne, kto na ňom bude žiť a pracovať a že nelegálnych migrantov sem neprijmeme. Túto snahu však chce zrušením práva veta Ivan Korčok definitívne povaliť.

„Je to rozdiel medzi ním a Petrom Pellegrinim, ktorý tvrdí, že hrdé a suverénne Slovensko musí byť na prvom mieste záujmu každého proslovenského prezidenta. Volebnému tímu pána Korčoka po skúsenostiach s jeho kampaňou odporúčam, aby upravil jeho volebné heslo na podľa pravdy „Neslušne ale rázne, protislovensky,“ uzatvoril svoje vyjadrenie na adresu Korčokovej klamnej agendy Matúš Šutaj Eštok.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.