Mimovládne organizácie systematicky pracovali na multikulturalizácii Európy (VIDEO)
22 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Slovensko má právo chrániť svoje hranice pred akoukoľvek formou migrácie. Pavel Ľupták z poslaneckého klubu SNS si za týmto názorom pevne stojí a zároveň poukazuje na fakt, že za minulého „trojvládia“ sa proti tomuto neduhu nerobilo vôbec nič. Dôležitým faktom na ktorým sa však je treba pozrieť je, kto tento migračný chaos spôsobil.

Návrh, ktorý stál za pozornosť, no realizovaný nebol, bolo zriadiť záchytné tábory v Líbyi, ktorý bol jedným z mála konštruktívnych ideí Richarda Sulíka. Na tomto mieste by sa rozhodlo, kto by mal následne nárok na vstup do Európskej únie. No práve neduh migračnej politiky riadili mimovládne organizácie, ktoré Richard Sulík vždy podporoval. Lode, ktoré organizovali prevoz migrantov do Európskej únie boli pod patronátom rôznych mimovládnych organizácií.

Mimovládne organizácie systematicky a kultivovane pracovali na multikulturalizácii Európy v najhoršom slova zmysle

Jedným zo štátov, kde mimovládne organizácie dovážali nelegálnych migrantov bolo i Slovensko. Hoci je fakt, že migranti plánovali zakotviť na západe Európy, nebolo ich málo, ktorí boli podporovaní z rozpočtu našej krajiny a ktorých požiadavky boli pozoruhodne nadštandardné, pričom by práve migranti mohli byť vďační za akúkoľvek formu pomoci.

Čo je však horšie, tieto mimovládne organizácie spolupracovali na systematickej multikulturalizácii Európy, ktorá počítala s absolútnym zmiešaním kultúr a tým vyhladením pôvodného obyvateľstva, čo je súčasťou takzvaného trestuhodného Kalergiho plánu.

Nelegálna migrácia ako veľká výzva nielen pre Slovensko
Prvá štátna tajomníčka ministerstva vnútra Lucia Kurilovská prijala dnes (3. 11. 2023) na pôde rezortu v Bratislave, veľvyslankyňu Nemecka v SR Barbaru Wolf a poradcu spolkovej ministerky vnútra Nemecka Michaela Niemeiera. Hlavnou témou stretnutia,... Čítať ďalej
04 | 11 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Europoslankyňa Beňová sfúkla PS a vyzýva politikov, aby ich najväčším záujmom bol úspech Slovenska
Monika Beňová (SMER - SSD) zreferovala najnovšie dianie z Európskeho parlamentu. Budú ju vypočúvať ohľadom situácie na Slovensku v súvislosti so zmenami v trestnoprávnej legislatíve. Neuveríte kto bude spravodajcom. Jozef Mihál, ktorý nastúpil do... Čítať ďalej
22 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok