VEREJNÁ VÝZVA: Vo veci RTVS ZAČNITE KONAŤ! Dokedy si bude Ostrihoňová robiť PR na europoslankyňu?
20 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Občiansky aktivista Miro Heredoš verejne vyzýva poslancov za SNS, najmä Michelka ako šéfa mediálneho výboru, ministerku kultúry SR Šimkovičovú a vedúceho úradu Machalu, aby okamžite začali konať vo veci reformy v RTVS! Je nepriateľné, aby piaty mesiac po voľbách bolo v RTVS všetko po starom a inštitúcia si ďalej fungovala akokeby sa ani neodohrali voľby.

"Ministerka kultúry SR má prevziať iniciatívu, musí sa prestať schovávať a začať verejne prezentovať aj koncepciu zmeny v RTVS. Poslanec Michelko by mal okamžite prestať obiehať média s nič nehovoriacimi výstupmi a úplne protichodnými cieľmi a vedúci úradu MK SR by mal začať pracovať koncepčne na zmenách v RTVS na úrade ministerstva!" - skonštatoval Heredoš na sociálnej sieti.

"Vy ste dáma a páni zodpovední za to, čo sa deje dnes v RTVS," upozorňuje aktivista a vymenúva relácie, ktoré podľa neho nemajú vo verejnoprávnom mediálnom priestore čo robiť. 

"Už mali byť zastavené relácie typu SILNÁ ZOSTAVA, kde si Sajfova žena robila celý čas PR k tomu, aby mohla kandidovať do EU a táto relácia ďalej fungovala po voľbách ako keby sa nič neudialo.

Relácia typu VEČERA S HAVRANOM mala byť už dávno zrušená, pretože už nie sme ďaleko od toho, aby kandidoval do EU aj Havran, alebo iné progresivistické meno žijúce aj z našich daní ktorými platíme RTVS," zameral sa Heredoš na dve relácie, ktoré v RTVS ešte stále plnia funkciu akéhosi mediálneho aktivistického okienka Progresívneho Slovenska.

Tieto tváre podľa neho nemajú čo hľadať v reláciach na našej RTVS, lebo títo ľudia - silne medializovaní aj za naše peniaze - potom kandidujú do volieb a progresívna mládež a progresívne ladení občania ich veľmi radi posunú krúžkom do EU parlamentu, kde budú zas a opäť hlasovať protislovensky!

"Odmietam verejne, aby sme sa z našich daní podieľali na kampaniach cez RTVS pre ľudí, ktorí sa následne vydajú šliapať slovenské záujmy v EU a v pohode sa na daný stav pozerali. Vážená SNS, začni konať. V mene občanov ďakujem," uzavrel Heredoš.

ODPADNETE! A JE TO VONKU: PS posilní "NEZÁVISLÁ" novinárka Cifrová Ostrihoňová!
Aktivistické okienko v RTVS jej už zrejme nestačí, má namierené do europarlamentu! Progresívne Slovensko predstavilo dve nové posily do eurovolieb. Do politiky vstupuje "absolútne nezaujatá a nezávislá novinárka" Veronika Cifrová... Čítať ďalej
20 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik