Susko klepol slniečkam po prstoch: ČAPUTOVCI či RIZMANOVCI si zo štátu urobili ELDORADO! STAČILO!
20 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

MIMOVLÁDKY PIŠTIA, LEBO UŽ NEMÔŽU VYCICIAVAŤ ŠTÁT - BRAVÓ, BORIS! Minister spravodlivosti Boris Susko zrušil dotačnú výzvu pre slniečkarske mimovládky a tie teraz hystericky vrieskajú - rajská hudba pre moje uši. Boris, ďakujem. Takto poďakoval na sociálnej sieti ministrovi spravodlivosti Borisovi Suskovi za jeho krok podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer - SSD). Na tejto dotačnej výzve vo výške 769 tisíc eur si totiž podľa Blahu chcelo napakovať vačky "dúhové ultras". 

Progresívne mimovládky - chobotnica s tromi chápadlami

Smerák pripomína, že v minulosti sa z tejto dotačnej výzvy financovali mimovládky, ktoré organizovali dúhové pochody či transsexuálne tance. "Najviac kričí Rizman. Partner Zuzany Čaputovej, pre britské médiá prezident Slovenskej republiky. Tento pánko stojí na čele mimovládky Post Bellum, ktorá sa chystala na ťažké kšefty. A potom prišiel Boris Susko a klepol slniečkam po prstoch," skonštatoval.

Podľa Blahu možno očakávať, že na ministra Suska sa teraz spustí vlna špiny, presne ako na Martinu Šimkovičovú, ktorá takto klepla po prstoch progresívnym mimovládkam na rezorte kultúry. "Liberálne médiá budú teraz týždeň chrliť stupídne memečka, komentáre, blogy a iné vreskoty sfanatizovaných slniečkarov, ktorí prišli o ďalšie státisíce."

"Plní sa prísľub Smeru, že zastavíme finančné toky z peňazí daňových poplatníkov, ktoré roky plynuli progresívnym mimovládkam - tie si vytvorili štát v štáte a lynčovali každého, kto sa im vzoprel. Vytvorili si chobotnicu, ktorá má tri hlavné chápadlá - mimovládky na čele s Nadáciou otvorenej spoločnosti, médiá na čele s Denníkom N a politické strany na čele a Progresívnym Slovenskom. Medzitým ovládli aj Prezidentský palác, špeciálnu prokuratúru, Naku a časť sudcov. Výsledok - teror. Progresivistický teror," upozorňuje politik.

Mimovládka vo vytržení! Ministerstvo spravodlivosti jej stoplo dotácie
Ministerstvo spravodlivosti (MS) SR zrušilo aktuálnu dotačnú výzvu na podávanie žiadostí o poskytnutie dotácie v programe Ľudské práva 2024 s alokáciou 769.500 eur, prostriedky plánuje použiť na pomoc obetiam násilia. Mimovládna organizácia Post... Čítať ďalej
19 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Točia sa v tom milióny!

Blaha pripomína, že okrem peňazí zo štátu im plynú státisíce zo zahraničia - napríklad Čaputovej mimovládka Via Iuris dostala od Sorosovej nadácie či od americkej ambasády státisíce eur. "Dnes si Čaputovci či Rizmanovci či ako ich nazveme vytvorili novú šporkasku - Post Bellum. Hrajú sa, že riešia ľudské práva, v skutočnosti šíria extrémnu progresivistickú ideológiu. Ideológia je podružná, to je len teplý vzduch. V skutočnosti je to kšeftisko ako mraky. Kým bežní pracujúci Slováci obracajú každý cent, mimovládky si zo štátu urobili Eldorado. Točia sa v tom milióny."

Stačilo! Prízvukuje Blaha a dodáva: "Naši ministri majú jasnú politickú líniu - slniečkarske mimovládky viac nebudú dojiť štát." 

"Držím palce našim ministrom, aby boli dôslední. Áno, budú terčom nechutných útokov zo strany progresívnej chobotnice, lebo slniečkarom ide o strašné prachy. Liberálne mimovládky sa budú oháňať ušľachtilými cieľmi, že ako bojujú za ľudské práva, proti fašizmu, proti rasizmu a bla-bla-blabla. Presný opak je pravdou. V skutočnosti šíria nenávistné ideológie, rasistický hejt proti Slovákom a fanaticky útočia na slobodu slova. A najmä - pakujú si vačky. Dopakovali ste, slniečka, dopakovali," uzavrel Ľuboš Blaha.

Peter Kotlár: MOM-ky bola jedna obrovská zlodejina na národe (VIDEO)
Nedeľné vysielanie dua Martina a Peter na YouTube prinieslo zaujímavé informácie z oblasti vyšetrovania manažmentu pandémie na Slovensku. „Vymyslíme spôsob, ako zverejníme tieto eseročky a týchto podnikateľov, ktorí sa následne v rokoch 2023 a 2024... Čítať ďalej
19 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik