Reakcia R. Šveca na rozhodnutie KDH podporiť vo voľbách I. Korčoka
19 | 02 | 2024 I Ivan Mihale

Predseda Slovenského hnutia obrody a kandidát na prezidenta SR Róbert Švec reaguje na včerajšie rozhodnutie KDH ku podpore prezidentského kandidáta Ivana Korčoka. Šok? Ale kdeže! Jeho reakciu prinášame v plnom znení.

Každý kto sleduje politickú scénu vie, že KDH už dávno nie je konzervatívne a slovo kresťanské má len v názve.

Podpora volebných prezidentských mítingov liberála Korčoka zo strany KDH v uplynulých týždňoch v uliciach slovenských miest mnohému nasvedčovala a dnes je to už oficiálne.

A ak chceme ísť úplne do dôsledkov, v roku 1992, keď sa obnovovala slovenská štátnosť, to boli práve poslanci za KDH, ktorí hlasovali proti všetkému, čo súviselo so vznikom súčasnej druhej Slovenskej republiky.

Hlasovali proti Deklarácii SNR o zvrchovanosti Slovenskej republiky, hlasovali aj proti prijatiu Ústavy SR, a z KDH vyšiel aj taký... Dzurinda a ďalší.

Môžeme, ba musíme konštatovať, že z KDH sa stala nebezpečná liberálna neslovenská úderka, ktorá sa z času na čas oháňa konzervativizmom a kresťanstvom, aby zmiatla voličov.

A z toho logicky vyplýva aj podpora liberála Korčoka v prezidentských voľbách 2024.

VRAJ KONZERVATÍVNE KDH MÁ TIP NA PREZIDENTA: Svojim voličom odporúča voliť liberála
Opozičné KDH odporúča voliť za prezidenta v tohtoročných voľbách kandidáta Ivana Korčoka. Po zasadnutí celoslovenskej rady KDH to uviedol predseda hnutia Milan Majerský. "Rada KDH v prezidentských voľbách odporúča voliť Ivana Korčoka, ktorý sa v... Čítať ďalej
17 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik