Ožran za volantom zrazil v Bratislave dôchodkyňu
19 | 02 | 2024 I Ivan Mihale/tasr

Vodič s 2,04 promile zrazil v bratislavskej Dúbravke na priechode pre chodcov 82-ročnú chodkyňu.

Dôchodkyňa utrpela ťažké zranenia v oblasti hlavy, panvy a nôh, s ktorými bola prevezená do bratislavskej nemocnice. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Nehoda sa stala v nedeľu (18. 2.) v skorých ranných hodinách. "Podľa doposiaľ zistených informácií 36-ročný Matúš N. viedol motorové vozidlo značky Škoda v pravom jazdnom pruhu po ulici Saratovská smerom na ulicu M. Sch. Trnavského, pričom nedal prednosť 82-ročnej chodkyni, ktorá v tom čase prechádzala po riadne vyznačenom priechode pre chodcov," priblížila Šimková.

Hliadka podľa hovorkyne obmedzila muža na osobnej slobode a eskortovala na príslušné policajné oddelenie. Tam ho umiestnili do cely policajného zaistenia. "V prípade preukázania viny pred súdom hrozí 36-ročnému Matúšovi N. trest odňatia slobody na jeden až päť rokov," podotkla Šimková.

Peter Kotlár: MOM-ky bola jedna obrovská zlodejina na národe (VIDEO)
Nedeľné vysielanie dua Martina a Peter na YouTube prinieslo zaujímavé informácie z oblasti vyšetrovania manažmentu pandémie na Slovensku. „Vymyslíme spôsob, ako zverejníme tieto eseročky a týchto podnikateľov, ktorí sa následne v rokoch 2023 a 2024... Čítať ďalej
19 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik