Harabin sa vyjadril k postoju KDH podporiť Korčoka! Kresťania? ZABUDNITE!
19 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Postup Kresťanskodemokratického hnutia zaujal ďalšiu osobnosť z našej politickej scény. Niet sa čo čudovať, pretože nad konaním tejto „konzervatívnej strany“ sa v poslednej dobe pozastavil snáď každý, kto ju sleduje dlhšiu dobu a vie o hodnotách, ktoré už od začiatku svojho založenia tak vehementne obhajuje. Sú obsiahnuté i v jej názve. No čím ďalej sa táto strana skôr drží porekadla „vodu káže, víno pije,“ než princípov, na ktorých bola založená.

Ambivalencia kresťanských konzervatívcov zaskočila i tak ostrieľaného politika a národného kandidáta na prezidenta Slovenskej republiky Štefana Harabina. KDH zvlieka kožu rýchlejšie než had a stali sa takpovediac podržtaškou progresívcov. Voči vysloveniu podpore Korčokovi sa ostro postavil aj Harabin.

„Postup Kresťanskodemokratického hnutia v otázke podpory Ivana Korčoka ako prezidentského kandidáta neprekvapil len mňa, ale myslím si že každého kresťana. Či už katolíka, evanjelika, pravoslávneho kresťana, pretože je to v príkrom rozpore s kresťanstvom ako takým,“ skonštatoval Harabin.

Korčok, ako favorit KDH, zmenil hodnoty klerikálov na hodnoty stelesňujúce zvrátenosť.

Ivan Korčok prednedávnom povedal, že podporí homosexuálne manželstvá. V kontexte s touto záležitosťou, vzhľadom na to, že KDH podporuje liberálov, medzi ktorých patrí práve Korčok označil Harabin kresťanských demokratov za Satanistickodemokratické hnutie.

„Som presvedčený, že kresťania určite nebudú voliť človeka, ktorý nie je schopný okamžite vypovedať Istanbulský dohovor, šíriaci u nás ideológiu zvrátenosti, ideológiu LGBTI+,“ vyjadril svoj názor Štefan Harabin a uistil svojich potenciálnych voličov, že v prípade jeho víťazstva v prezidentských voľbách urobí všetko preto, aby bol Instanbulský dohovor vypovedaný ako prvý.

KDH zvlieka kožu rýchlejšie než had. Stali sa podržtaškou progresívcov
Podľa György Gyimesiho sa z kedysi konzervatívneho subjektu na našej politickej scéne stal hybrid, snažiaci sa urobiť všetko preto, aby pôsobilo „demokraticky“ (dnes už skôr liberalisticky) a aby sa na politickej scéne vôbec udržalo... Teplúčko... Čítať ďalej
19 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik