Podpredseda parlamentu: TEN POCIT, KEĎ ČAPUTOVÁ VYSVETĽUJE SVOJU SCHÍZU
18 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

"Ako by povedal klasik, Zuzane Čaputovej už ani divá sviňa nerozumie - nechcela podpísať trestný zákon, a tak ho podpísala... a teraz tam niečo motá a konšpiruje," reaguje Ľuboš Blaha, podpredseda parlamentu na prezidentku Zuzanu Čaputovú, ktorá získala luxusný priestor v televízii Markíza, v relácii Na Telo.

Názor Ľuboša Blahu, s názvom: TEN POCIT, KEĎ ČAPUTOVÁ NA MARKÍZE VYSVETĽUJE SVOJU SCHÍZU, zverejnený na sociálnej sieti Telegram preberáme v plnom znení.

Markíza jej vytvorila luxusný priestor, aby tú svoju schizofréniu vysvetlila - Kovačič za ňu ešte aj dopĺňal jej propagandu, keď niečo zabudla a nič. Nevydalo. 

Aby som použil jej vlastné slová - na tie jej motanice by človek potreboval "výkladový slovník". Madam to akosi nemá "mentálne upratané" - to je tak, keď radšej vlastným telom zametáš podlahu, ako by si si upratala vlastné myšlienky.

Spolu s Kovačičom tam motali niečo o pretekoch s časom. V živote som nepočul toľko konšpiračných teórií - určite v tom majú prsty nejakí reptiliáni či iní jašteri. Volajte Foxa Muldera.

V skutočnosti Čaputová iba chráni Lipšica a jeho mäsiarov Čurillovcov. My ich chceme zrušiť a ona chce kvôli nim ešte aj zastrašovať Ústavný súd - dnes odštartovala masívnu kampaň na ovplyvňovanie Ústavného súdu.

Neexistuje jediný dôvod, prečo by mal Ústavný súd v najrýchlejšom konaní v dejinách zastaviť zákon, o ktorom nikto nepochybuje, že ho parlament legitímne môže prijať. 

A sama Čaputová navyše potvrdila, že skrátené legislatívne konanie je legitímny nástroj každej vlády. Tak čo jej vadí? Zjavne ďalší prejav schízy. Pokročilé štádium.

Mimochodom, sama Čaputová skrátené konanie počas Matovičovej vlády x-krát odsúhlasila, aj keď išlo o úplne bizarné dôvody, pre ktoré bolo použité - ešte aj Remišovej ministerstvo bolo takto vytvorené a Čaputová ani nehlesla.

Ale odrazu je najväčší zločin proti ľudskosti, keď vláda použije skrátené legislatívne konanie na zrušenie Lipšicovho gestapa, kvôli ktorému zomrel Milan Lučanský, advokát Krivočenko a mohli zomrieť aj ďalší, keby sme vyčkávali.

Čaputovej to dnes fakt nevyšlo. Na konci už bola taká zbrklá, splašená a nervózna, že mlela ako Spídy Gonzales vo svojich najlepších vtipoch. 

Osobitne groteskné bolo, ako sa hrala na právničku a poučovala dokonca sudcu Petra Šamka - len pripomínam, že madam sa kedysi musela s hanbou vyškrtnúť zo zoznamu advokátov, lebo nemá ani len advokátsku prax.

A táto pomotaná pani dnes predstiera, že ona vie lepšie, čo bude robiť Ústavný súd. Trápne. Je len jediný dôvod, prečo si myslí, že Ústavný súd by mohol zákon zastaviť. 

A sama ho naznačila. Ona sama si špiniť ruky nebude. Špinavú robotu za ňu urobia progresívne mimovládky a médiá. 

Od pondelka začne tvrdá mediálna kampaň proti Ústavnému súdu. Médiá ústavným sudcom medzi riadkami naznačia, že ak nerozhodnú tak, ako chce Čaputová, zničia im životy a povesť.

Robia to tak vždy. Svojim spôsobom je to vydieranie. Ak nerozhodneš tak, ako my, liberáli chceme, vylejeme na teba kýble špiny. 

Čaputová sa cez Markízu nepriamo vyhráža - preto túto jednostrannú frašku dnes odvysielali. Celá čaputovská chobotnica urobí všetko preto, aby Lipšica zachránila. Tie hyeny sa na to neštítia zneužívať ešte aj znásilnené ženy.

Čaputová dnes zase len ukázala, že je len hovorkyňou PS-ka a Kovačič sa degradoval ešte nižšie - on bol hovorcom hovorkyne. 

"Dnešná trapošina na Markíze dokázala, že tá ich chobotnica sa brutálne bojí a urobia všetko preto, aby neprišli o moc - môžeme ich ubezpečiť, že my urobíme preto, aby o ňu prišli," myslí si podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha. "Neprejdú. No pasarán," odkazuje zároveň Blaha.

ANDREJ DANKO prehovoril o prezidentských voľbách! Čo si myslí o Korčokovi?
Predsedu SNS a podpredsedu parlamentu Andreja Danka mrzí, že nepresvedčil premiéra Roberta Fica (Smer-SD), aby šiel kandidovať na prezidenta. Bol by podľa neho najlepšou hlavou štátu. Taktiež je pre neho dôležité, aby vláda vydržala nie štyri, ale... Čítať ďalej
18 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME

Progresívny trend sa valí ako mor celou Európou
Klasik by povedal: „Mať manželstvo nie je žiadna výsada. Výsada je, že cirkev neplatí dane...“ Ale nie, Gréci si zaumienili, že budú patriť medzi ďalšie štáty, ktoré „zvýhodnia“ homosexuálne páry tým, že budú môcť uzatvárať manželstvá a dajú tým... Čítať ďalej
18 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik