OSTRÁ KRAMPLOVÁ: LIBERÁLNI PSYCHOPATI SA NESMÚ SKRÝVAŤ ZA NOVINÁRSKY PREUKAZ!
18 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

"LIBERÁLNI PSYCHOPATI SA NESMÚ SKRÝVAŤ ZA NOVINÁRSKY PREUKAZ!" Myslí si Dagmar Kramplová  (SNS).  Dnes je už podľa Kramplovej absolútne každému zrejmé, že za rozklad spoločnosti na Slovensku sú popri politických mimovládkach v najväčšom rozsahu zodpovedné liberálne médiá, ktorých dlhodobou stratégiou je vytvárať konflikty v spoločnosti a z týchto konfliktov následne ťažiť politický kapitál pre ich liberálnu agendu.

Kramplová je presvedčená, že týmto spôsobom treba pozerať aj na súčasné útoky mimovládok a médií na ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú.

Názor Dagmar Kramplovej, zverejnený na sociálnej sieti, preberáme v plnom znení.

Dlhoročné, ale aj posledné skúsenosti dokazujú, že prostredie liberálnych médií a mimovládok je na Slovensku absolútne patologickým prostredím priťahujúcim najrôznejšie typy psychopatov, ktorí sa neštítia ani tých najprimitivnejších útokov na osoby s iným politickým názorom, bez ohľadu na to, či ide o mužov alebo ženy. V tomto sú si liberálne médiá a mimovládky absolútne podobné s psychopatom Igorom Matovičom, ktorý trpí obdobnou poruchou a ktorého počínanie ani netreba komentovať.

Psychotesty pre všetkých novinárov

Môj názor je, že najlepšou prevenciou pred takýmito liberálnymi psychopatmi by bolo zavedenie povinnosti absolvovať psychotesty pre všetkých novinárov, podobne ako majú túto povinnosť ustanovenú napríklad držitelia zbrojného preukazu. Rovnako by mali novinári predkladať čistý výpis z registra trestov. Uvažovať môžeme ale tiež o povinnom zverejňovaní majetkových priznaní novinármi, podobne ako to už dnes musia robiť ústavní činitelia, ktorých liberálni novinári veľmi radi kritizujú. Zverejňovanie majetkových priznaní novinármi by z verejnej diskusie taktiež vylúčilo rôznych zaplatených, na objednávky píšúcich pokrytcov a zabezpečilo by rovnaké postavenie strán vo verejnej diskusii, čo by bolo skutočným demokratickým opatrením. Môj názor je, že uvedené opatrenia by veľmi rýchlo vyčistili patologický mediálny priestor, ktorý je za súčasný rozvrátený stav spoločnosti v rozhodujúcej miere zodpovedný.

Liberálni psychopati sa nesmú skrývať za novinársky preukaz a primitívne útoky pochádzajúce z patologického prostredia liberálnych médií bude pre obnovenie normálneho fungovania spoločnosti potrebné taktiež vyriešiť.

Hysterické reakcie a útoky liberálnych médií a mimovládok, ktoré roky rozvracali spoločnosť, len dokazujú, že ministerka kultúry Martina Šimkovičová, spolu s pracovníkmi ministerstva kultúry, plní svoje úlohy absolútne správne, v čom jej vyjadrujem moju absolútnu podporu.

Hlas ľudu: KRUTOSŤ VERONIKY REMIŠOVEJ
Navaľnyj a Kuciak sú pre antidemokratických politikov len odporným hmyzom, ktorý treba zašliapnuť. Tieto kruté slová nevyšli z mojich úst. Takto sa k Navaľného smrti za nedemokratických politikov vyjadrila odborníčka na všetko Veronika Remišová.... Čítať ďalej
18 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME

Zuzana Čaputová prehovorila o novele Trestného zákona, šéfa SIS už ona zrejme nevymenuje
Prezidentka Zuzana Čaputová odmieta, že by s Ústavným súdom (ÚS) SR komunikovala o svojom podaní pre novelu Trestného zákona. Podľa svojich slov nemá žiadnu istotu, ako súd rozhodne. Zároveň namieta spochybňovanie ústavných sudcov, hovorí o útoku... Čítať ďalej
18 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik