MIMORIADNE: Tragédia vo Vrbovciach. Muž prišiel okamžite o život
18 | 02 | 2024 I Dušan Janek

V obci Vrbovce, okres Rimavská Sobota, sa stala na skládke biomasy tragédia. V priestoroch areálu, kde bola uskladnená biomasa boli traja muži. Majiteľ a jeho podriadení. Na jedného z nich spadol betónový panel. Muž bol okamžite mŕtvy.

Obyvatelia z okolia počuli najskôr obrovský krik. Iba o chvíľu boli na mieste záchranári. Povedali nám, že pravdepodobne kričal majiteľ firmy. Mal nájsť jedného z mužov z vážnymi zraneniami.

"K udalosti došlo v priestore skládky biomasy. Telo 58-ročného muža bolo nájdené v blízkosti zvaleného betónového piliera," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Banská Bystrica Petra Kováčiková. 

Na Vlastimila pravdepodobne nešťastne spadol jeden z ťažkých panelov. Presný chod udalostí, ktoré túto tragédiu zapríčinili zatiaľ nie sú zrejmé. "Neviem, čo konkrétne sa stalo. Neviem. Bol to strašný šok, je to veľká tragédia," doplnil Ľubomír, obyvateľ Vrboviec. Okolnosti nešťastia ale polícia stále preveruje.

Telo 58-ročného majiteľa bolo nájdené v blízkosti zvaleného betónového piliera. Podľa Ľubomíra je na mieste spadnutý panel. Konkrétne podrobnosti nehody však stále nie sú zrejmé.

„To bol strašný šok. Je to veľká tragédia,“ vyjadril sa Ľubomír... Okolnosti nehody sú stále vo fáze preverovania. Čaká sa aj na predbežné výsledky pitvy.

„V prípade zatiaľ prebiehajú procesné úkony a bližšie informácie zo strany polície zatiaľ nebudú poskytované,“ povedala Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Mimoriadna tragédia! Muža zabilo auto bez šoféra (FOTO)
V obci Malá Lehota v okrese Žarnovica došlo vo dvore rodinného domu k mimoriadnej tragédii. Zaparkované a naštartované vozidlo bez vodiča, zabilo 63-ročného muža. O prípade na sociálnej sieti informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v... Čítať ďalej
23 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME

Europoslankyňa Roth Nevedalová vytočená do biela! Opozícia kritizuje Pavla Gašpara, že je syn. DOSLOVA!
Katarína Roth Nevedalová si nemohla nevšimnúť až z Bruselu, ako sa opozícia zahryzla do mladého Gašpara. Samozrejme, nezabudli použiť im tak vlastný dvojitý meter. Pretože nie je syn ako syn. Pavol Gašpar, ktorého otec neuráža Slovákov je už teraz... Čítať ďalej
18 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik