Harabin o Hellebrandtovi: O šírení vírusov hovorí práve šíriteľ vírusu (VIDEO)
17 | 02 | 2024 I Eka Balašková

Kandidát na prezidenta Štefan Harabin si vo svojom videopríhovore na otázku, kto je Tomáš Hellebrandt (PS) aj odpovedá. Vlastne s úmyslom objaviť odpoveď na túto otázku si klikol na Facebook bývalého poslanca. Tam objavil takmer tri roky starý status, v ktorom Hellebrandt odporúča daň pre neočkovaných ľudí. Harabina udivil paradox, že o šírení vírusov hovorí práve šíriteľ vírusu. Pýta sa preto, dokedy chceme ľudí, správajúcich sa podľa známeho porekadla „Zlodej kričí chyťte zlodeja“ tolerovať vo vrcholných štátnych pozíciách.

„To je ten človek, ktorý  sa 1. októbra 2021 na svojom Facebooku vyhrážal zdravým neočkovaným ľuďom, že budú platiť špeciálnu daň, lebo šíria vírus,“ žasne kandidát na prezidenta nad výrokom, že zdraví ľudia šíria vírus.

Screenshot z nástenky T. Hellebrandta

„Kto šíri vírus? Zdraví ľudia, alebo tento klamár a vydierač? Nešíril on vírus, ktorý ohrozil celú nemocnicu? A tento človek reprezentoval Slovenskú republiku v parlamente,“ rozhorčuje sa Štefan Harabin.

„Dokedy budete tolerovať takých lotrov v parlamente a v riadiacich štruktúrach štátu? Veď to sú ľudia, ktorí robia proti vám! Toto ja v pozícii prezidenta nedovolím. Budem vždy na vašej strane – na strane pravdy, starostlivosti, mieru a rodiny,“ uzatvára Harabin.

Tomáš Hellebrandt sa 7. februára 2024 „z osobných dôvodov“ vzdal poslaneckého mandátu v NR SR, na druhý deň na neho Nemocnica s poliklinikou v Žiline podala trestné oznámenie.

Dôvodom má byť šírenie nebezpečnej choroby. Pri zákroku v ich nemocnici neuviedol, že je nositeľom nákazlivého ochorenia. Neskôr sa na to prišlo a zamestnanci nemocnice ostali v strachu. Utajovaním tejto informácie sa mal Hellebrandt dopustiť vážneho ohrozenia života a zdravia iných ľudí.

Hellebrandt z PS: Koľko ľudí ohrozil svojim nezodpovedným správaním sa na verejnosti?!? (VIDEO)
"Ekonomický expert" z pravdovravného Progresívneho Slovenska Tomáš Hellebrandt počas predvolebnej kampane zaujal nie len názorom, že dôchodky slovenských seniorov sú privysoké. Hŕstka jeho verných tiež s obavami sledovala aj jeho zdravotný stav –... Čítať ďalej
08 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik