Korčok zaútočil na hlasy maďarských voličov: HUNGAROFÓB KORČOK? NEVERÍME! - odkazuje Gyimesi
17 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Verili by ste? Kandidát na prezidenta Ivan Korčok už zháňa voličov kde sa len dá. Najnovšie sa v príspevku na sociálnej sieti snaží zapáčiť maďarskej komunite. Za Maďarov na Slovensku však Korčoka riadne schladil exposlanec György Gyimesi. A za Slovákov ho totálne uzemnil minister životného prostredia Tomáš Taraba.

Ivan Korčok informoval, že v sobotu si užíval chutný obed na juhu Slovenska. “Komárno a moje top obľúbené jedlo: halászlé. Nagyon finom volt,” pochválil tradičný maďarský pokrm Korčok.

Je však otázne, či maďarská menšina na Slovensku je pre liberála to pravé orechové a či Korčokovi prinesie nejaké hlasy v prezidentských voľbách. Bývalý poslanec parlamentu György Gyimesi reagoval, že tieto gestá Korčokovi neverí.

“V kampani je možné všetko! Dokonca aj to, že hungarofób Korčok po maďarsky napíše, že mu chutí halászlé… Ešteže mu to neveríme!” - vyjadril sa na margo Korčoka exposlanec Gyimesi.

Zdroj foto: FB/Ivan Korčok

Korčok má nulovú šancu byť prezidentom

Ku kandidatúre liberálneho kandidáta Korčoka sa na sociálnej sieti vyjadril aj minister Tomáš Taraba (nominant SNS). Upozornil na to, že z doterajších výsledkov prieskumov vyplýva, že Ivan Korčok príliš nemá odkiaľ čerpať hlasy v prípadnom druhom kole, keďže je pravdepodobné, že voliči Štefana Harabina, Andreja Danka, Jána Kubiša, Igora Matoviča, Krsztiána Forróa či Mariana Kotlebu mu takmer s určitosťou svoj hlas v druhom kole nedajú.

 

“Pri pohľade na najnovší prieskum musí byť priaznivcom pána Korčoka jasné, že ich kandidát má nulovú šancu byť prezidentom. Zo zoznamu ďalších kandidátov je totiž zrejmé, že Korčok nemá v druhom kole kde loviť hlasy, jedine u Matoviča…,” skonštatoval Tomáš Taraba.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

PROGRESÍVCI I KORČOK TO PREPÍSKLI! Kritika už aj od vlastných (VIDEO)
Už zhruba týždeň na Slovensku prebiehajú dve paralelné predvolebné kampane. Prezidentská a do volieb do Európskeho parlamentu. V tej pôsobia politické strany, kým v prezidentskej len jednotliví kandidáti. A tu je problém, ktorý si všimla aj... Čítať ďalej
17 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik