KDH a PS bojkotovali slovenských poľnohospodárov a všetko slovenské
16 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Progresívne Slovensko sa prejavilo, ako tradične, proti všetkému, čo by mohlo byť v prospech slovenských občanov. Súdružsky sa k nim pridali i farizeji z Kresťansko-demokratického hnutia. Ihneď ako si získali svoje teplé miestečka v Národnej rade Slovenskej republiky, infikovali sa sabotérstvom slovenskej ekonomiky a svoju snahu o zviditeľnenie sa korunujú tradične neúspechom.

„Progresívne Slovensko je a priori proti všetkému slovenskému a KDH má ničenie slovenských poľnohospodárov a potravinárskych výrobcov vo svojej DNA,“ skonštatovala na adresu opozičných strán Dagmar Kramplová z poslaneckého klubu Slovenskej národnej strany.

Aby sa nezabudlo na výrazné „osobnosti“ z histórie kádéháckych farizejov, spomenula Jána Figeľa. Ten mal na svedomí takmer úplnú devastáciu slovenského poľnohospodárstva, keď „vyrokoval“ pre našu krajinu zmluvu s úplne likvidačnými podmienkami. „Dostal našich roľníkov a potravinárskych výrobcov do absolútne nevýchodného postavenie voči poľnohospodárom z Európskej únie,“ pripomenula Dagmar Kramplová, pričom vyjadrila podozrenie, že to nebolo zadarmo. To je už pre KDH typické.

KDH potvrdili svoje "staré dobré obyčaje" i na rokovaní s PS.

„Presne v tejto tradícii dnes KDH a PS pokračovali a na sociálnom výbore Národnej rady Slovenskej republiky hlasovali proti pomoci slovenským poľnohospodárom!!!“ vyjadrila sa ku konaniu opozičných poslancov s pobúrením.

„Treba si preto stále pripomínať, že KDH s PS koordinovanou spoluprácou uzatvorili koaličnú dohodu na likvidácii nie len slovenského poľnohospodárstva, ale boli proti pomoci dôchodcom, mladým s hypotékami, rodinám a podnikateľom s energiami a dnes pridali poľnohospodárov,“ dodala Kramplová. Takéto konanie by človek neočakával práve od strany, ktorá sa už v názve pýši kresťanskými hodnotami a je podporovaná najmä zo strany starších občanov, ctiacich si kresťanské hodnoty.

ŠKANDÁL STAROSTA vybehol z auta a utekal pred policajtmi, fúkať ODMIETOL! Trest pre KÁDÉHÁKA? Nastal zvrat
Prípad starostu košickej mestskej časti Kavečany, ktorý nezastavil policajtom a museli ho naháňať, dospel ku konečnému verdiktu. Martin Balčík (KDH) po právoplatnom odsúdení za úmyselný trestný čin prišiel o funkciu. Kvôli dlhému konaniu na súdoch... Čítať ďalej
09 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik